Önceki gün bir hastaya Aralık 2024'e gün verildiğini belirten sağlık sistemiyle ilgili bir dizi açıklamalarda bulunan Demokrat Parti Uşak İl Başkanı Ekrem Ceylan'ın torunu Melisa Ceylan AK Parti’den Uşak Milletvekili aday adayı oldu.

14 Mayıs seçimleri öncesinde, Türkiye’de Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı olarak 2 ana grup oluştu. AK Parti ve MHP’nin omurgasını oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın karşısında ise Millet İttifakı yer aldı. Millet İttifakı 6’lı masa olarak bilinen CHP, İYİ Parti, SP, DEVA, Gelecek ve DP’den oluştu.

6’lı masanın bileşenlerinden olan Demokrat Parti’nin Uşak İl Başkanlığı görevini üstlenen Ekrem Ceylan’ın torunu Melisa Ceylan, AK Parti’den Uşak Milletvekili aday adayı oldu. Ceylan, aday adaylığını açıklamasının ardından bir dizi ziyarette bulundu.

Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!

Katıldığı bir TV programında dedesinin DP İl Başkanı olmasıyla ilgili soruya yanıt veren Melisa Ceylan, “Z kuşağının oyu bende olacak. Araştırdım bunu yüzde 15 kadının siyasi görüşü yok ve kadın istiyoruz diyen bir kitle var. Yüzde 15 kadın da bende. Uşak’ın şu anda Z kuşağını, kadının ve erkeğin ne istediğini biliyorum. Ticaret Odası Başkanını ziyaret ettim ticaret odasının sorunlarına hakimim, sağlık ve milli eğitim müdürlüğünü ziyaret ettim ve bu alanlara da hakimim. Sorunlara ve çözümlere de hakimim. Kadınım, gencim ve nasılsa şansım var diye düşünmüyorum. O koltuğun hakkını nasip olursa veririm diye düşünüyorum. Ben AK Parti teşkilatlarına giriyorum dediğimde kimsenin bir tepkisi olmadı” dedi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde DP Uşak İl Başkanı Ekrem Ceylan, kentteki bir hastaya Aralık 2024’e gün verildiğini ve AK Parti hükümetleri döneminde sağlık sisteminin çöktüğünü söylemişti. Ceylan, “Bugün sağlıkla ilgili bazı eleştirilerde bulunacağım. Biliyorsunuz geçmiş dönemi kuyruklar var diye eleştirdiler. Bugün kuyruklar yok ama internetten alınan randevu kuyrukları var. Bir vatandaşımız bana gelerek 2024 yılının aralık ayına randevu aldığını bana bildirdi. 16 Aralık 2024 yılına kardeşimize randevu verilmiş. Biz sağlıkta çağ atlamışsak bu nasıl çağ atlama? Şimdi 1 yıl, en iyi ihtimal 6 aya randevu alıyoruz. Yetkililere soruyorum, bugün mü daha iyiydi? Yoksa dün mü daha iyiydi?” ifadesini kullanmıştı.


 

Editör: TE Bilişim