AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi

CHP’den Uşak Milletvekili aday adayı olan Opr. Dr. Ali Karaoba’nın seçim ofisini, iş arkadaşları ziyaret etti. Kent merkezinde bir seçim ofisi kuran Bilim ve Tıp Merkezi’nde faaliyetlerini sürdüren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Ali Karaoba’yı, aynı hastanede görev yaptığı çocuk hastalıkları uzmanları Dr. Aziz Hoş, Dr. Erkan Yurduseven ve Dr. Hüseyin Kaya ile birlikte Uşak BTM Müdürü Mustafa Değirmenci ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Opr. Dr. Ali Karaoba, aday adaylığı süreciyle ilgili kısa bir değerlendirme yaptı.

 Deprem ve sel felaketinin yaralarının sarılması için bölgeye verilen desteklerin devam etmesi gerektiğini dile getiren Karaoba, “Öncelikle depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ve tedavisi devam eden yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Tüm Türkiye’ye bir kez daha başsağlığı diliyor ve içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayının yaşanan bu felaketlerin ve acıların son bulması için bir vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.  Deprem bölgesine desteklerimiz devam ediyor ve bu noktada vatandaşımızın ortaya koyduğu yardım ve desteklerin devam etmesi, bölge için gerekiyor” dedi. 

Aday adayı olduktan kısa bir süre sonra ziyaretlere başladığını ve seçim ofisini kurduğunu belirten Karaoba, “2 dönem CHP Uşak İl Başkanlığı yaptım ve uzun yıllardır siyasetteyim. Görevimiz gereğince de toplumla sürekli iç içeyiz ve bu nedenle sorunları iyi biliyoruz. Aday adayı olduktan sonra ziyaretlerimiz normal zamana göre biraz daha sıklaştı ve gittiğim her yerde, vatandaşımızın genel gidişattan memnun olmadığını ve sorunlarının daha önceki görüşmemize göre arttığını gördüm. Her geçen gün işler zorlaşıyor ve vatandaşımızın alım gücü giderek düşüyor. Ocak itibariyle asgari ücreti 8 bin 500 TL olarak güncellediler, fakat bu para da gelen son zamlarla birlikte erimeye başladı. Ücretlilerin yanı sıra çiftçinin, esnafın ve üreticinin de sorunları bir önceki yıla, bir önceki aya ve bir önceki haftaya göre artıyor. Böyle bir ortamda tek çözüm, kötüye gidişin sebebi olan iktidarın değişmesidir” dedi. 
 

Editör: TE Bilişim