Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili

İYİ Parti’de fırtına koparan fotoğraf, Uşak ve Afyonkarahisar il başkanlarının Koray Aydın’ın konuşma yaptığı kürsünün yanında bulunduğu kare oldu.
Gazeteci İsmail Saymaz’ın kulis bilgisine göre İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Koray Aydın’ı teşkilat başkanlığından daha pasif bir göreve getirmesinin sebebinin 19 Mart’ta çekilen fotoğraf olduğu ortaya kondu.
Akşener'i 19 Mart'ta Afyon ve Uşak'ta gerçekleştirilen teşkilat toplantılarında yansıyan iki fotoğrafın rahatsız ettiğini ifade eden Saymaz, bir İYİ Partili üst düzey yöneticinin görüşlerini şöyle aktardı: " MHP'de bile bu görüntü yoktu' diyor. Aydın'ın uzun süredir yardımcıları aracılığıyla kendisine bağlı yapılar inşa ettiğini ileri sürüyor. 'Eşbaşkanlık havası oluşturuyordu. Kendisi teşvik etmemekle birlikte 'Hayır' demiyordu. Şimdi Akşener, 'Parti benim' dedi' diye konuşuyor."
    Bu fotoğrafta, İYİ Parti Uşak İl Başkanı Şener Toköz’ün yer alması kentte ayrıca gündem oldu.
    Fotoğrafla ilgili İYİ Parti Uşak İl Teşkilatı’ndan her hangi bir resmi açıklama yapılmazken, teşkilat mensuplarının daha o dönemden bu fotoğraftan rahatsızlık duyduklarını bire bir sohbetlerde dile getirdikleri belirtiliyor.
    Fotoğraftan İYİ Parti Uşak İl Başkanı Şener Toköz’ün ve diğer il başkanının rahatsız oldukları anlaşılabiliyor.
    Beden dili duyulan rahatsızlığı, edilgen bir şekilde ortaya koyuyor.
    

Editör: TE Bilişim