İYİ Parti Uşak İl Başkanı Ayşegül Obalı, görevi Şener Toköz’den devraldı. İYİ Parti Uşak İl Binasında yapılan devir teslim törenine bir önceki İl Başkanı Şener Toköz, partililer ve basın mensupları katıldı. Obalı, “Daha önce görev yapan il başkanımız ve yönetici arkadaşlarımızın başlattığı çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önümüzde 2023 seçimleri var ve ilimizde başarılı olmak için canla başla çalışmamız lazım. Son yerel seçimde ilimizde oyumuz iyi bir noktadaydı. Hem 2023 genel seçimlerine, hem de yerel seçimlere hazırlığımız sürecektir” dedi.

Uşak İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Kadir Uslu oldu Uşak İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Kadir Uslu oldu

İYİ Parti Uşak İl Başkanı Ayşegül Obalı, görevi Şener Toköz’den devraldı. İYİ Parti Uşak İl Binasında yapılan devir teslim törenine bir önceki İl Başkanı Şener Toköz, partililer ve basın mensupları katıldı. Burada görevi Şener Toköz’den devralan Ayşegül Obalı, partisinin birlik ve bütünlük içinde çalışacağını ve eski-yeni hiçbir ayrım yapmadan 2023 seçimlerine hazırlanacaklarını ifade etti. Bir önceki dönem İYİ Parti İl Başkanı olan Şener Toköz de, yeni yönetime ve il başkana destek vereceğini her zaman yanlarında olacağını hiçbir küskünlüğün bulunmadığını dile getirdi.

Uşak’ta yoğun bir çalışma dönemine gireceklerini belirten Obalı, “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in ve parti büyüklerimizin tensipleriyle göreve başlamamız bize tebliğ edildi. Bu görevi layıkıyla yapmak için canla ve başla çalışacağız. Daha önce görev yapan il başkanımız ve yönetici arkadaşlarımızın başlattığı çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önümüzde 2023 seçimleri var ve ilimizde başarılı olmak için canla başla çalışmamız lazım. Son yerel seçimde ilimizde oyumuz iyi bir noktadaydı. Hem 2023 genel seçimlerine, hem de yerel seçimlere hazırlığımız sürecektir. Kapı kapı dolaşacağız, halkımızın içinde bulunduğu zor durumdan çıkması için ne gerekiyorsa yapacağız ve projelerimizi anlatacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim