İYİ Partili Muhammet Gür, Dikilitaş ve Sarayaltı mahallelerinde bir program yaptı. Burada vatandaşla bir kahvehane toplantısı yapan İYİ Parti Uşak Milletvekili adayı Muhammet Gür, Dikitilaş Mahallesi'ndeki vatandaşlarla Uşak Belediye Başkan Yardımcılığı ve sonrasında da diyalogunun devam ettiğini ve göreve geldiğinde, bir telefon kadar yakın olduğunu ve vatandaşla iletişimini koparmayacağını ifade etti.

Gür, "Dikilitaş Mahallemizde kahvehane ziyaretindeydik. Kıymetli mahalle sakinleri ile bir araya geldik dertleştik, hasbihal ettik. Güzel sohbet, destek ve sıcak ilgileri için teşekkür ediyoruz. Söz verdik İYİ Parti iktidarında yüzler gülecek. Dikilitaş İYİ’lerden yana" dedi.

Öte yandan İYİ Parti Uşak Milletvekili adayı Tolga Pirinçci de programda yer aldı. Gür ayrıca Sarayaltı Mahallesini de ziyaret etti. Gür, "Sarayaltı mahallemizde kahvehane ziyaretindeydik, Bitlis'li kardeşlerimizle biraraya geldik,dertleştik, hasbihal ettik. güzel sohbet, destek ve sıcak ilgileri için teşekkür ediyoruz. Söz verdik İYİ Parti iktidarında yüzler gülecek" mesajını verdi. 

Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!

Editör: TE Bilişim