Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş! Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş!
Uşak’ın mahallesi olan Kalfa ve İkisaray köylerini ziyaret eden AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, “Göreve geldiğimizde, nasıl köy muhtarına hemen ulaşıyorsanız, bize de aynı hızda ve mesafede ulaşabileceksiniz” dedi
AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, 31 Mart 2019 seçimlerinin ardından belediye hizmetlerinden yararlanmaya başlayacak olan Kalfa ve İkisaray köylerini ziyaret etti.
                Köy kahvesinde vatandaşla buluşan Mehmet Çakın’a; Milletvekili İsmail Güneş, İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Kale ve teşkilat mensupları eşlik etti. Burada önümüzdeki dönem yapılacak yatırımlar hakkında konuşan Mehmet Çakın, vatandaşın önümüzdeki dönemle ilgili aklında kalan sorulara yanıt verdi ve nasıl bir yönetim anlayışı izleyeceğini anlattı.
                Köylerin AK Parti döneminde geliştiğini, yol, altyapı ve sosyal bazdaki eksiklerinin giderildiğini dile getiren Mehmet Çakın, “Köyümüzün Uşak’a mesafesinden ve kentin bu yöne doğru büyümesinden dolayı, ilimize bağlanması kararlaştırıldı. Bu durum köylümüz için olumlu sonuçlar doğuracaktır. Kalfa ve İkisaray köyleri, bu sayede bir çok hizmeti daha hızlı ve kolay bir şekilde alacaklar. Göreve geldiğimizde, nasıl köy muhtarına hemen ulaşıyorsanız, bize de aynı hızda ve mesafede ulaşabileceksiniz. Aramızda hiçbir engel olmayacak ve sorunlarınızı çözmek için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.
                Uşak Belediyesi’ni akılcı finansman modeliyle yöneteceklerini dile getiren Mehmet Çakın, “Kaynakların israf edilmediği ve halkımıza kaliteli hizmeti sunacak bir model oluşturacağız. Sadece kent merkezine değil, bize bağlanan tüm köylerimiz için ne gerekiyorsa yapacağız. 31 Mart’tan sonra, ilimizde AK Parti bayrağını dalgalandırmaya ve hizmetleri katlayarak artırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim