Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar! Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "En büyük hayaliniz nedir?" sorusuna yanıt verdi. Akşener, Cumhuriyet’in kendisine ve kendisi gibi aynı dönemde yetişenlere kattıklarını böyle anlattı: “Hayallerim arasında neler var neler bir bilseniz? Ortaokul mezunu bir babanın kızıyım, annem ilkokul 3’e kadar okumuş. Şehirli bir ailenin köylüleşmiş kanadıyız biz ve bu Cumhuriyet, 3 sınıf bir arada okumuşuz. Ben bugün üniversitede kalsam, Prof. Dr. Meral Akşener olarak kalacaktım.

Bu şansları bugün sürtük diye suçlanan ve her türlü tacize uğrayan, niye şöyle giyindin, niye böyleydin denen kız çocuklarının en azından benim şanslarıma sahip olmasını hayal ederdim. Başka ülkelere üniversite mezunu olup, garsonluk yapan, çünkü nefes alıyorlar. Sabah kalktıklarında işe gittikleri ve mutlu oldukları bir ülke benim hayalimdir. Meral Akşener’in torunu Ayda’nın şansı benim kadar yok. Üniversite mezunu dede ve anneanne ve anne ve baba. Biz çok şanslıyız ve bu Cumhuriyet bize neler vermedi? Her bir okulda okuyan çocukların benim ve sizin gözünüzle Atatürk’ü görmesini sağlamayı çok isterdim”.

Editör: TE Bilişim