Nuri Demir:  Menfi talepleri yerine getirmediğimiz için iftiraya maruz kaldım, yargıda hesap soracağım Nuri Demir:  Menfi talepleri yerine getirmediğimiz için iftiraya maruz kaldım, yargıda hesap soracağım

İYİ Parti Uşak İl Başkanı Ayşegül Obalı ve Saadet Partisi Uşak İl Başkanı İbrahim Dağgezen, Millet İttifakı'nın kurduğu 6'lı Masa'nın Uşak'taki durumunu değerlendirdi. İl Başkanları, seçim startı verildiğinde 6'lı masanın Uşak'ta organize olacağını ve çalışacağını ifade etti. 

İYİ Parti Uşak İl Başkanı Ayşegül Obalı, partisinin 3’üncü Olağan İl Kongresi’nin bu hafta sonu yapılacağını ve belirterek, kongreye tüm vatandaşları davet etti. . Kongreye eski Devlet Bakanı ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ahat Andican’ın konuk olarak katılacağını dile getiren Obalı, kongreye kentteki siyasi parti ve STK temsilcilerini de davet ediyor. Saadet Partisi Uşak İl Başkanı İbrahim Dağgezen’i ziyaret eden ve kongreye davet eden Ayşegül Obalı, 22 Ocak 2023 Pazar günü, kongrenin Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacağını belirtti. Bu kapsamda Saadet Partisi Uşak İl Başkanı İbrahim Dağgezen’i kongreye davet için ziyaret eden Obalı, burada bir açıklama yaptı. Obalı, “Önümüzdeki Pazar günü, 3’üncü olağan kongremize davet için geldik. 6’lı masayla ilgili bireysel ikili görüşmelerimiz oluyor. Bundan sonra seçim startı verilince, artık 6 siyasi partinin il başkanlarıyla da görüşebiliriz. Bu konuda sıkıntı yok” dedi.

"SEÇİM STARTI VERİLİR VERİLMEZ UŞAK'TAKİ 6 MASA BİR ARAYA GELİR VE ÇALIŞIR"
SP Uşak İl Başkanı İbrahim Dağgezen de, “İttifak çalışmaları, Başkanımızın da dediği gibi Uşak küçük bir yer. 6 siyasi parti bir arada olmasak bile 2’li veya 3’lü görüşmeler sürüyor. CHP’de bir görev değişimi oldu ve Ali Karaoba aday adayı olmak için istifa etti. Yeni İl Başkanı Koray Akgün oldu. Diğer partilerin de kongre süreci var ve biz seçim startı verilir verilmez bir araya geliriz. Bu seçimi Millet İttifakı kazanacak ve yeni Cumhurbaşkanı Millet İttifakı’nın adayı olacak. Biz 6 partinin oluşturduğu siyasi partiler olarak, Uşak’ta da Millet İttifakı’nın zaferi için çalışacağız ve bu seçimi böyle taçlandıracağız” dedi. 


 

Editör: TE Bilişim