Uşak'ta bir bardak suda kıyameti koparan mevzuyu soruşturduk! Hiçbiri gerçekçi değil! Uşak'ta bir bardak suda kıyameti koparan mevzuyu soruşturduk! Hiçbiri gerçekçi değil!

İYİ Parti Uşak Merkez İlçe Teşkilatı, 5’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Uşak 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’na çelenk bıraktı ve burada bir basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasını grup adına İYİ Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Murat Taşkın, partisinin Türkiye’nin umudu olduğunu söyledi. Murat Taşkın, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, delege seçimlerinin devam ettiğini ve yakın bir tarihte kongrelere geçeceklerini söyledi. Taşkın, kongre sürecinin ardından partideki teşkilatların seçimlere odaklanacağını belirtti. Taşkın, “Partimiz Uşak’ta iyi bir noktada ve giderek üyelerini artırıyor. Yerelde çok güçlüyüz ve daha da güçleneceğiz. Türkiye genelinde de 6’lı masanın önemli bileşeni olan İYİ Partimiz, iktidarın da alternatifidir” dedi.

Taşkın, “Beş yıllık kısa bir süre içerisinde gerçekten Türkiye’de iktidar olmaya yakın bir parti var. Biz iktidar olmak için çıktık bu yola iktidar olacağız. Milletin umudu olmak kolay iş değildir, yıllardır bu ülkede muhalefet eden siyasi partiler var. Türkiye 'de 5 yıl içinde iktidar olmaya bu kadar yakın tek bir siyasi parti var. Cumhuriyetimizin 100. yılında bir kadının Cumhurbaşkanı olması ne güzel olur. Ben inanıyorum ki Millet İttifakı ile birlikte iktidara çok yakınız. Bu yakınlık rehavete yol açmasın. Yanımıza bir kişiyi daha katmak için çalışmalıyız. Şunu unutmayın biz bu yolu inandığımız için milletimize umut olmak için çıktık ve millet bizlere sahip çıktı” dedi.

Editör: TE Bilişim