AK Parti’den Uşak Milletvekili aday adayı olan Nurullah Cahan, AK Partili diğer milletvekili adayları Altan Tufan, Mehmet Cevizci, Tahir Emre Can ve Hilal Sabancı'yla birlikte, Nuri Şeker Caddesi’nde esnaf ziyareti yaptı. Bir önceki dönem Uşak Belediye Başkanı olan Nurullah Cahan, Nuri Şeker Caddesi esnaflarından ve Demokrat Parti Uşak İl Başkanı Ekrem Ceylan’ın da işyerini ziyaret etti. Nuri Şeker Caddesi’nde esnaf ziyareti sırasında AK Parti’nin esnafa yönelik çalışmaları hakkında bilgi veren Cahan, göreve geldiğinde esnafın ve toplumun tüm kesimlerinin talep ve beklentilerine yanıt vermek için çalışacağını dile getirdi.

Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş! Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş!

Cahan, “AK Parti’nin iktidara gelmesiyle, esnafımıza yönelik bir dizi destek ve teşvikler gündeme alındı ve böylelikle tüm sektörlerde ciddi bir dönüşüm ve gelişim yaşandı. İlimizde de esnafımızla ilgili bir dizi çalışmaya imza atıldı. Belediye başkanlığı dönemimizde, esnaf odalarımızla sıkı bir diyalog geliştirdik ve kapısını çalmadık esnafımız neredeyse kalmadı.

Şimdi yeni bir göreve talibiz ve göreve geldiğimizde esnafımızla karşılıklı fikir alışverişlerimiz sürecek. Esnafın taleplerini ve beklentilerini karşılamak için çalışacağız. Sadece esnafın değil, toplumun tüm kesimlerine ulaşacağız” dedi. Öte yandan AK Parti Uşak Milletvekili aday adayı Nurullah Cahan, DP Uşak İl Başkanı Ekrem Ceylan’ın da işyerini ziyaret etti. 

Editör: TE Bilişim