2014-2019 döneminde Uşak Belediye Başkanlığı yapan Nurullah Cahan, bugün AK Parti’den milletvekilli aday adayı oldu. AK Parti’de kurucu Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı ve  2 dönem belediye meclis üyeliğinin ardından, 2014 ve 2019 dönemde Uşak Belediye Başkanlığı yapan Avukat Nurullah Cahan, 14 Mart 2023 günü yapılacak olan genel seçimlerinde, milletvekili aday adayı oldu. 
Bugün AK Parti Uşak İl Başkanlığı binasına giderek aday adaylığı başvurusu evraklarını teslim eden Nurullah Cahan’a Uşakspor taraftar grubundan da destek geldi. Uşakspor taraftar grubuna ait Twitter hesabı üzerinden, “Belediye başkanlığı döneminde Uşakspor'umuzu amatör liglerden kurtaran, Uşaksporumuzu 2. Lige kadar çıkaran Nurullah Cahan'a milletvekilliği yolunda başarılar diliyoruz. Herkes unutur Aşigo Unutmaz” mesajı verildi.

Muhammet Gür: Mal varlığımı açıklıyorum, benden her zaman hesap sorun! Muhammet Gür: Mal varlığımı açıklıyorum, benden her zaman hesap sorun!

Resim

Cahan, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde hissedilen depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi. Cahan, "6 Şubat'ta büyük bir felaket yaşadık ve çok sayıda vatandaşımızı yitirdik. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yaraları beraber saracağız. Bölgedeki vatandaşlarımızı unutmayacağız ve burada hayat normale dönene kadar desteğimizi sürdüreceğiz" dedi. 


AK Parti’den milletvekili aday adayı olmasıyla ilgili konuşan  Nurullah Cahan, “Bugüne kadar partimin bana verdiği bütün görevleri  en iyi şekilde yaptım. Şu anda önümüzde ülkemiz için dönüm noktası niteliğinde bir seçim var ve bu  nedenle tarihin bize yüklediği misyonu yerine getirmek ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer almak için partimden milletvekilliğine aday adayı oldum.  Bizim ilimiz ve ülkemiz için hedeflerimiz var ve bu hedeflerimizi yerine getirmek için daha önce olduğu gibi bir kez daha göreve talip olduk.  Bu bağlamda benim gibi  partimizden milletvekili aday adayı olan tüm arkadaşlarıma çıktıkları bu kutlu yolda başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim