İLGİLİ HABER: UŞAK AK PARTİ'DEKİ LİSTE SOĞUK DUŞ ETKİSİ YAPTI

2011’den bu yana AK Parti’den Uşak Milletvekili olan Mehmet Altay, önümüzdeki dönemde aday olmayacağını belirtti. AK Parti’den bu dönem aday adayı olmayan Mehmet Altay, yaptığı açıklamada, 12 yıldır kentten milletvekili olarak seçildiğini ve bunun kendisi açısından gurur verici olduğunu belirtti.

Göreve gelmesini sağlayan Uşaklı vatandaşlara ve Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden Mehmet Altay, “Görev yaptığım süre içinde şahsıma ve partimize duyulan güvene ve gösterilen teveccühe layık olabilmek için büyük bir özveri içinde Uşaklı hemşehrilerime ve Uşak’ımıza hizmet etmeye gayret ettim. Benden önceki milletvekili ağabeylerimizden aldığımız hizmet bayrağını çok daha ileriye taşıma inancı ile çalıştım. Bu inançla ülkemize, şehrimize ve ilçelerimize hizmet ederken daima milletimizin ve hemşehrilerimizin vekaletine layık olmaya, emanetine sahip çıkmaya ve onların menfaatini, refahını ve geleceğini korumaya gayret ettim. Milletvekili olduğum süre içinde Uşak’a kazandırılan hizmetler için milletvekili arkadaşlarımla birlikte mücadele ettik. Eğitim, sağlık, ulaşım, kültür, tarım, emniyet, gençlik ve spor, üniversite ve kentsel dönüşüm gibi hayatın her alanında hizmetler için öncülük ettik. Bundan böyle de şahsım olarak vatandaşımızın her daim hizmetinde olacağım” dedi.

Muhammet Gür: Mal varlığımı açıklıyorum, benden her zaman hesap sorun! Muhammet Gür: Mal varlığımı açıklıyorum, benden her zaman hesap sorun!

“Elbette eksiklerimiz ve kusurlarımız olmuştur” diyen Altay, şöyle konuştu: “Bilerek veya bilmeyerek gönüllerini kırdığım tüm dostlardan helallik istiyorum. Emekleri ve destekleriyle yanımızda olan teşkilatımızın en alttan en üst kademeye kadar hizmet eden tüm üyelerimize de minnettarım. Özellikle de görev sürem boyunca, maddi ve manevi anlamda bana her türlü desteği veren, her kararımda yanımda olan eşime ve çocuklarıma da sonsuz teşekkür ediyor ve tüm dostlarıma da şükranlarımı sunuyorum”. 

Altay, önümüzdeki dönemde AK Parti’nin Türkiye için belirlediği hedeflerin gerçekleşmesi için çalışmalarını sürdüreceğini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim