CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, partisine yeni katılan gençlere parti rozeti taktı. Partisine yeni katılan 12 gence CHP rozeti takan Ali Karaoba, kentte geçtiğimiz gün bir dizi ziyaretlerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun verdiği stadyum sözünün daha önce defalarca verildiğini ve ortada hiçbir sonucun olmadığını ifade etti. Karaoba, “Bugüne kadar her gelen bakan, her gelen belediye başkanı ve vekillerimiz defalarca söz verdiler. Yeni stadyum ha yapıldı, ha yapılacak diye. Fakat ortada ne stadyum var ne de başka bir şey” dedi.

UŞAK’A YENİ STADYUM YAPILACAK MI?

Hafta sonu, Uşak’ta çocuk kent projesinin temel atma törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, burada yaptığı açıklamada yeni bir stadyum yapılacağını ifade etti. Bakan Kasapoğlu, yakın bir zamanda Kalfa Koruluğu’nda yeni Uşak stadyumunun yükseleceğini ifade etti. Bakan Kasapoğlu, “stat ve başka tesislerde nasıl diğer illere kazandırdıysak, Uşak’ın stadı için de çalışmalara başladık. Orda detayları ve bilgilendirmeleri yapacağız. Uşak’ın yeni stadının yükseleceği alanı ziyaret edeceğiz. Bizler gençlere değer verilirse neler yapılacağını görüyoruz. Bu toprağın çocuklarıyız ve bu ülkenin evlatlarıyız. Daha güçlü bir spor kadrosunu ülkenin evlatları olarak biz oluşturacağız” dedi. Bakan Kasapoğlu’nun açıklamalarını değerlendiren AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş de, yeni stadyumun yapılacağını açıkladı. Bakan’a teşekkür eden Güneş, ““Uşak’a yeni bir stadyum yapılması sözü verildi ve bu da kısa sürede yapılacaktır. Vatandaşlarımız hiç endişe etmesinler ve en kısa sürede stadyumumuz yapılacak” ifadesini kullandı. Yapılan açıklamaları değerlendiren CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, bunun bir vaat olduğunu ve seçime gidildiği için ortaya atıldığını ifade etti. “Uşak’a yeni stadyum yapılacak mı?” sorusuna yanıt veren Karaoba, söz konusu sözün defalarca verildiğini belirtti.

AYNI BAKAN 1 MART 2019’DA DA AYNI SÖZÜ VERDİ, ORTADA STADYUM YOK

AK Parti Hükümeti’ne mensup bakan, belediye başkanı ve milletvekili gibi seçilmiş ve atanmışların bugüne kadar defalarca aynı sözü verdiğini belirten Karaoba, “2014 seçimlerine gidin, o dönemde AKP’den seçilerek iş başına gelen bir önceki dönem Belediye Başkanı Nurullah Cahan bunu söz olarak ortaya koymuş. Görev süresince de benzer vaatlerde bulunan Belediye Başkanı’nın bu vaadi bir türlü yerine gelmemiş. Ocak ayına çok az kaldı ve aradaki 1 ayı da saymazsak nerden baksanız 9 yıllık bir vaat ve müjde sürecinden söz ediyoruz. Yine, 1 Mart 2019’da ilimizi ziyaret eden aynı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, bir kez daha müjde vermiş ve stadyum yapacağını vaat etmiş. Aradan 3 yıl 8 ay gibi bir süre geçmiş ve Bakan Kasapoğlu bir kez daha ilimizi ziyaret ederek, stadyum sözünü bir kez daha tekrarlamış. Şimdi diyecekler ki, ‘-Efendim araya pandemi girdi’, ‘-Şu oldu, bu oldu’. Lütfen bir söz verdiyseniz arkasında durun. 2014 yılından bu yana baktığımda, bakan, belediye başkanı ve AKP'nin tüm bileşenleri defalarca stadyum müjdesi vermiş. Yani AKP, her alanda olduğu gibi müjde vermede de rekor kırmış. Müjdeyle peynir gemisi yürümez” dedi. Partisinin ekonomide ve sporda kalıcı ve doğru politikalar ortaya koyacağını da iddia eden Karaoba, “Bizler Uşak’a ve Türkiye’ye değer katma noktasında, halkımıza boş vaat vererek değil, somut çalışmalar ortaya koyarak çalışacağız. Millet İttifakı olarak iktidara geldiğimizde, ilimize bir stadyumu biz kazandıracağız ve ilimizdeki bütün gençlerimizi kapsayacak çalışmalar ortaya koyacağız”  diye konuştu.

Uşak Sol Partili Ahmet Aydemir: Yerli üretici bitti, ithal canlı hayvan Uşak'a da girmiş durumda! Uşak Sol Partili Ahmet Aydemir: Yerli üretici bitti, ithal canlı hayvan Uşak'a da girmiş durumda!

KARAOBA, 12 GENCE PARTİ ROZETİ TAKTI

Öte yandan CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, partisine katılan 12 gence CHP rozetini taktı. CHP Merkez İlçe Başkanı Uğur Dümen ve gençlik kolları teşkilatının da yer aldığı törende, Buse Uysal, Beyza Nur Dimlioğlu, Büşra Kocabıyık, Zehra Nur Sinat, Zeliha Erdal, Ali Rıza Dıbırdık, Nurseli Dıbırdık, Azra Dağlı, Hatice Sena Altıntaş, Sena Sude Okur, Yaren Kabaali ve Ezgi Yıldız’ın CHP üyelikleri onaylandı.

Editör: TE Bilişim