Uşak AK Parti’de milletvekilliği aday adaylığı yarışı devam ediyor. AK Parti’de, 17 Mart 2023 Cuma günü, Uşak Atatürk Kültür Merkezi’nde, aday adayı tanıtım toplantısı yapılacak ve bir  sonraki Pazar günü de temayül yoklaması gerçekleştirilecek. Aday adaylarının yavaş yavaş ortaya çıktığı AK Parti’de, şu ana kadar ismini ilk açıklayan, daha önce İl Başkanlığı yapan Basri Yıldırım oldu. Yıldırım’ın yanı sıra; Uşak Belediyesi’nin bir önceki dönem Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın da aday adayı olacağı ifade edildi. İnşaat işleri yapan Sezer Ateş, Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden istifa eden Tahir Emre Can da aday adaylığını duyuran isimler oldu. 

BASRİ YILDIRIM: BİZİM TARAFIMIZ BELLİ KARARIMIZ NET
Temayül yoklaması öncesinde bir açıklama yapan AK Parti Uşak Milletvekili aday adayı Basri Yıldırım, partisinin kurulduğu günden bu yana, siyasi olarak net tavır ve duruş ortaya koyduğunu belirtti. 
Parti üyeleriyle diyaloğu eksik etmediğini ve 2015’te İl Başkanlığı’ndan yine milletvekili aday adaylığı için ayrıldığını kaydeden Yıldırım, “Öncelikle Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizde yıkıcı etkisi olan ve on binlerce vatandaşımızı yitirdiğimiz depremde, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar dileğimi bir kez daha hatırlatıyor ve bölgemizdeki sorunların el birliği vererek aşılacağını bir kez daha yineliyorum. Önümüzde bir seçim süreci var ve AK Parti’den ilimizde aday adaylığını açıklayan ilk isim ben oldum. Tabii benim dışımda da arkadaşlarım var ve onlar da aday adaylığını ilan ediyorlar. Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum ve hepimizin hakkında hayırlısının olmasını temenni ediyorum” dedi.

Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş! Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş!


Yıldırım, “AK Parti kurulduğu günden bu yana sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde ülkemize hizmet için çalışıyoruz. Bu hizmet zincirinde bizler de birer halka gibiyiz ve ilimiz Uşak’a yararlı olmak için verilen her görevi layıkıyla yerine getirmek için uğraş verdik ve bu anlayışımız değişmeyecek. Bizim siyasi anlayışımız ve duruşumuz nettir. Hedefimiz ülkemizin ve ilimizin ekonomik ve sosyal anlamda ortaya koyduğu gelişim ivmesini sürdürmesidir” diye konuştu. 
 

Editör: TE Bilişim