Nuri Demir:  Menfi talepleri yerine getirmediğimiz için iftiraya maruz kaldım, yargıda hesap soracağım Nuri Demir:  Menfi talepleri yerine getirmediğimiz için iftiraya maruz kaldım, yargıda hesap soracağım
USAKPORT.COM/KULİS///

Uşak MHP'nin muhtemel milletvekili adayları adayları belli oluyor....

Geçtiğimiz günlerde AK Parti ve CHP'deki muhtemel milletvekilli aday adaylarını kaleme almıştık. Erken seçim çağrısı yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Uşak İl teşkilatlarında da milletvekilliği aday adaylığı yarışı şimdiden başladı. 

Bu seçime AK Parti ile Cumhur İttifakı kurarak girecek olan MHP, yine kendi 3 milletvekili adayını çıkaracak ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'a destek isteyecek. 

Milletvekilliği aday adaylığı düşünen isimlerse şöyle :

Eski ülkü ocakları başkanı Serkan Arıcan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Murat Öntuğ, Uşak üniversitesi Yapı Teknik Daire Başkanı İsmail Yıldırım, Türk Eğitim Sen Başkanı Ahmet Gürten, MHP MYK üyesi Hüseyin Hüsnü Uğur, Emekli Albay Oğuz Çakmak, Prof.Dr. İbrahim Dülger, Belediye Meclis Üyesi Avukat Mehmet Alev ve Uşak üniversitesinden Yrd.Doç.Dr.Şerafettin Erten. Bu isimlerin aday adayı olup olmayacağı önümüzdeki günlerde netleşecek. 


Öte yandan MHP İl Başkanı Muhterem Kuruçay'ın da milletvekilliği aday adaylığı konusunu düşündüğü fakat MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin vereceği talimatlara göre hareket edeceği gelen bilgiler arasında...

 
Editör: TE Bilişim