Saadet Partisi Uşak İl Teşkilatı’nın 7. Olağan Kongresinde, tekrar Başkanlığa aday olan İbrahim Dağgezen, güven tazeleyerek, bir dönem daha göreve devam etti. Saadet Partisi Uşak İl Teşkilatı’nın 7. Olağan Genel Kurulu, Uşak’taki bir düğün salonunda, Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan’ın katılımıyla oldu. Kongrenin konukları arasında, CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, DP Uşak İl Başkanı Ekrem Ceylan, CHP Merkez İlçe Başkanı Uğur Dümen, BTP GİK Üyesi Ahmet Kozak ve civar kentlerdeki Saadet Partisi yöneticileri de yer aldı. Burada bir konuşma yapan Saadet Partisi Uşak İl Başkanı İbrahim Dağgezen, yaşanan hayat pahalılığının çözümü için iktidar değişiminin şart olduğunu söyledi.

Uşak’ta iyi bir yapılanma kurduklarını ve seçim öncesi sandıklarda görev alacak isimleri belirlediklerini ve hedeflerinin 2023’teki seçimlerde başarılı olarak, Türkiye’nin köklü ekonomik sorunlarını çözeceklerini ifade eden Dağgezen, “Zorlu bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemed İktidar, işçiye-memura kaşıkla verdiği zamları, gece gündüz çalışan banknot matbaasında basılan paralar ve yanlış politikalar sonucu yükselen enflasyon ile kepçe kepçe geri almaya başladı bile. İnsanımız kısa süreliğine yüksek maaş aldığı hissine kapılıyor ama sonrada aldığı bu maaş ile de ay sonunun gelmediğini anlaması çok uzun sürmüyor. İktidarın derdi ise sadece ama sadece koltuğunu korumak; seçime kadar durumu kurtarsa yetiyor kendisine. Sonrasında bu yanlış politikalar nedeniyle, milletin içeceği acı ilaç ve sıkacağı kemer çok da umurlarında değil" dedi.

Mehmet Kahveci: Masada oturan değil, sahada koşturan bir başkan olacağım Mehmet Kahveci: Masada oturan değil, sahada koşturan bir başkan olacağım

Editör: TE Bilişim