Uşak ve Türkiye genelinde oy kullanma işlemi bitti ve sandıklar kapandı. Şu anda sandıklardan çıkan oylar tasnif edilip sayılıyor. Polis nezaretinde ve parti temsilcilerinin huzurunda yapılan sayımların ardından sonuçlar, YSK'nın açıkladığı saatin ardından kamuoyuna duyurulacak.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından "YSK kararlarına göre seçim sonuçlarının 21:00'den önce verilmesi seçim yasakları kapsamındadır" diyen Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, "YSK'nın bu saati daha erkene çekme yetkisi bulunmaktadır. Aksi bir düzenleme duyurulmadığı müddetçe seçim sonuçlarının ekrana getirilmemesi kanuni bir zarurettir. Önemle duyurulur" paylaşımı yaptı

UŞAK'TA İLK OLARAK CUMHURBAŞKANLIĞI OYLARI SAYILIYOR

Şu anda Uşak'ta ilk olarak Cumhurbaşkanlığı oyları sayılıyor. Sonuçların partiler tarafından sistemlere girildiği ve gelen verilerin şu anda köyler bazında olduğu öğrenildi. YSK'nın henüz sonuçların açıklanmasına dair bir kararı yok. Milletvekilliği oyları ise ilerleyen dakikalardan itibaren yavaş yavaş merkeze bildirilecek. 

Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar! Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar!

YSK Yayın Yasaklarını kaldırdı, sonuçlar açıklanıyor
YSK Başkanı Ahmet Yener, saat 18:30 itibariyle bir açıklama yaptı. Yener, "Seçimler tüm yurtta sakin bir şekilde sonuçlandı ve yasa gereği 16:59'da gelenlerin kimlikleri alındı ve oy verme işlemi sonuçlandı. Sonuçların tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. Merakla beklenen yayın yasağı kararı 18:30 itibariyle kalktı. Ancak değişik kanallardan basın mensuplarına veri gelişi olmaktadır. Tüm kamuoyunun YSK'nın geçici sonuçlarını beklemesini bekliyoruz" dedi. 

SONUÇLAR HABERE EKLENECEK....

Editör: TE Bilişim