Uşakspor'un Pazarspor ile 1-1 berabere kalmasını değerlendiren Uşakspor Teknik Direktörü Recep Yazıcı, "İlk yarı oynadığımız oyun bize yakışmadı" dedi.

Kahraman: Özkan vekilimiz takımı alırsa memnun oluruz ve onaylarız, fakat bize gelen bir şey yok Kahraman: Özkan vekilimiz takımı alırsa memnun oluruz ve onaylarız, fakat bize gelen bir şey yok

Uşakspor ve Pazarspor, 1-1 berabere kaldılar. Bugün, Uşak’ın kendi sahasında yapılan maçın ilk golünü  Pazarspor’dan İlhan Topatar, 27’inci dakikada kaydetti. Maçın ilk yarısında beraberlik için mücadele eden Uşakspor, devre arasına 0-1 mağlup girdi. İkinci yarıda da gol yollarını arayan Uşakspor, maçın beraberlik golünü 86’ıncı dakikada İbrahim Demir’le buldu. Maçın ardından bir açıklama yapan Teknik Direktör Recep Yazıcı, iç saha avantajını iyi kullanmadıklarını ifade etti.

3 puan parolasıyla çıktıkları maçın berabere bitmesinin 2 puan kaybı anlamına geldiğini ifade eden Recep Yazıcı, “Bu maç için özeleştiri yapacağız. Maça tam konsantre olmamıza rağmen ilk yarı oynadığımız oyun bize yakışmadı. Bireysel hatalar yaptık ve akabinde gol yedik. İkinci yarı istediğimiz oyunu ortaya koyduk, ve oyunun mutlak hakimi bizdik. Tabii ki çalışmalarımız sürdürüp hatalarımızdan ders çıkaracağız” dedi.

HAKEME TEPKİ: HAKEM RAKİBİN OYUNU ÇİRKİNLEŞTİRMESİNE YARDIMCI OLDU

Hakemin maçın ikinci yarısında rakibin oyunu çirkinleştirmesine yardımcı olduğunu öne süren Recep Yazıcı, “Gereksiz sarı kartlar bizim oyunu oynamamıza engeldi. 90’ıncı dakikada gol ile sonuçlanacak bir atağımızı faul diye kesti ve maça olumsuz etki yaptı. Hakemlerimizi daha sağduyulu ve adil maç yönetmeye davet ediyorum” dedi. Öte yandan Uşakspor, aldığı son 1 puanla birlikte, 10 puanla ligin 17’inci sırasında yer alıyor. Bugün berabere kaldığımız Pazarlarspor ise 6 puanla ligin sonuncusu durumunda.

Editör: TE Bilişim