Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman'dan muhteşem gol Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman'dan muhteşem gol

Uşaklı Milli Karateci Süleyman Aydemir, kendi kategorisinde Avrupa ikincisi oldu. Uşak Özlem Karate Spor Kulübü'nün lisanslı sporcusu olan Aydemir, finalde rakibine karşı kaybetti, fakat gümüş madalya ile kente dönüş yoluna çıktı. Kulüpten şu açıklama yapıldı:

"Ülkemize ve Şehrimize Avrupa’dan bir madalya geliyor. Tüm Avrupa Ülkelerinin Katıldığı Kıta Şampiyonası Olan Avrupa Şampiyonasında Kulübümüz Sporcusu Aslan Parçası Süleyman’ımız AVRUPA İKİNSİSİ Oldu. Bu Başarı Kolay Olmadı Bu Başarının Arkasında Çok Büyük Emekler ve fedakarlıklar yatıyor. Avrupa Şampiyonasına katılabilmek için öncelikle O yıl içinde yapılan Türkiye Şampiyonasında Ve milli takım seçmelerinde Türkiye Şampiyonu olmak gerekiyor . Sporcumuz kendi sikletinde Ülkemizin en iyi Sporcusu oldu ve Avrupa Şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştı. Avrupa Şampiyonasında da Avrupa ülkelerinin en iyi sporcuları yarışmaya katılır . Ve bizim sporcumuz bizim içimizden birisi Avrupa İkincisi oldu . Hayırlı olsun ÖZLEM SPOR KULÜBÜ Hayırlı Olsun UŞAK Hayırlı Olsun TÜRKİYE. "

Editör: TE Bilişim