Uşak’ta faaliyet gösteren Emre Çek, neden spor salonları kurduğunu anlattı Uşak’ta faaliyet gösteren Emre Çek, neden spor salonları kurduğunu anlattı
Uşak Belediyesi, kenti Spor  Toto Basketbol  Ligi’nde temsil eden Muratbey Uşak Sportif Basketbol Takımı’na 500 bin TL’lik maddi destek sağladı. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 500 bin TL’lik çeki Kulüp Başkanı Ömer Özdem’e teslim ederek, “Şehri emin olarak ilimizin takımına destek olmak bizim boynumuzun borcudur. Takımımız, ilimizi temsil ediyor ve tanıtımı en iyi şekilde yerine getiriyor. Uşak halkının Muratbey Uşakspor’i yalnız bırakmamasını ve her daim destek olmasını istiyoruz” dedi.

UŞAK BELEDİYESİ’NDEN MURATBEY UŞAK BASKET’E DESTEK
Uşak Belediyesi, Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Muratbey Uşak Sportif'e, eksiklerin tamamlanması için 500 bin TL maddi destek sağladı. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın makamında, çek teslimi töreni ve basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Muratbey Uşak Sportif'te Yeni Başkan Ömer Özden, Kulüp Menajeri Fatihhan Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri ve basketbolcular katıldı. Burada kısa bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İlimizin takımının en üst başarıları gerçekleştirmesi ve bize yaşatması en büyük isteğimizdir. Takımımız, hem ligde hem de Avrupa’da zorlu bir mücadele verdi. Şu anda ligde bütçesi en az olan Muratbey Uşak Sportif var ve belediye olarak, şehir adına bir miktar destek olmamız gerektiğini düşündük. Takımımızın ihtiyaçlarının giderilmesi ve ligde yoluna devam etmesi için 500 bin TL’lik çeki, Kulüp Başkanımıza teslim ediyoruz” dedi.



BAŞKAN CAHAN TARAFTARA SESLENDİ
Taraftara seslenen Başkan Nurullah Cahan, “Bu hafta ekibimiz, Karşıyaka’ya karşı galibiyet mücadelesi verecek ve bununla birlikte 9 maçımız var. Bu maçlara taraftarımız ne kadar çok destek verirse, ekibimizin morali o denli artar. Tüm Uşak halkımızı birinci ligde bizi temsil eden takımımıza destek vermeye davet ediyorum” diye konuştu.

ÖMER ÖZDEN, UŞAK-İSTANBUL ARASI UÇUŞ İSTEDİ
Uşak Sportif Basketbol Takımı Başkanı Ömer Özden, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın takıma verdiği desteğin önemli olduğunu belirterek, “Hem Avrupa’da, hem de ligde zor maçlara çıkıyoruz. Özellikle Avrupa maçlarında ekibimiz mutlaka İstanbul’a gitmek zorunda kalıyor. Zaten ligdeki rakiplerimizin büyük bölümü İstanbul takımı. Oyuncularımız yol yorgunluğu nedeniyle bazı maçlara yeterince konsantre olamıyor. İstanbul ve Uşak arasında havayolu taşımasının tekrar başlaması en büyük isteğimiz” dedi. Öte yandan çek teslim töreninin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.
 
 
Editör: TE Bilişim