Kahraman: Özkan vekilimiz takımı alırsa memnun oluruz ve onaylarız, fakat bize gelen bir şey yok Kahraman: Özkan vekilimiz takımı alırsa memnun oluruz ve onaylarız, fakat bize gelen bir şey yok

Atapark’ta nefes kesen mücadelelere ev sahipliği yapan turnuva sporseverlerden büyük beğeni topladı. Toplamda 59 takım ve 236 sporcunun katılım sağladığı turnuvada 53 erkek ve 6 bayan takımı büyük ödül için mücadele etti. Minik erkek, küçük erkek, yıldız erkek/bayan, genç erkek ve büyük erkek olmak üzere 5 kategoride düzenlenen turnuvada şehir dışından da 15 takım ve Türkiye şampiyonu önemli isimler yerini aldı. İki gün süren turnuvada sporculara ödüllerini teslim eden Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, sporun ve sporcunun destekçisi olan bir belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerinin altını çizdi. Tüm sporculara ve seyircilere katılımları nedeniyle teşekkür eden Başkan Mehmet Çakın, bu tarz özel etkinliklerle Uşak’ı sosyal anlamda daha güçlü bir zemine oturtmayı hedeflediklerini kaydetti.

BASKETBOL ATEŞİ YENİDEN YAKILDI

Türkiye Basketbol 2. Lig'de mücadele edecek İlkler Şehri Uşak Basketbol Spor Kulübü’nün de faaliyete geçirildiğini hatırlatan Başkan Çakın, “Uşak birçok başarılı sporcunun yetiştiği bir merkez haline geldi. Bu durumdan çok mutluyuz. Her branşta gelişimin ivme kazanması için belediye olarak çalışıyoruz. Basketbol ateşini yeniden yakmak da bizler açısından çok değerli. Uşaklı gençlerimizin basketbolda kendilerini geliştirmeleri, şehrimizi temsil etmeleri için kurulan takımımız güzel bir zemin olacak. Ben hangi branşta olursa olsun, disiplin, özveri ve azimle çalışan tüm sporcu kardeşlerimi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Editör: TE Bilişim