Uşakspor Başkanı Hikmet Kahraman, takımın ligde iyi bir yerde olduğunu ve üst liglere çıkması için maddi desteğin mutlaka sağlanması gerektiğini ifade etti. Kahraman, “Uşakspor’a destek olunmazsa, önümüzdeki dönemde bizi zor günler bekleyecek” dedi.

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden ve son yaptığı, Sarıyer maçından 1-1 beraberlikle ayrılarak, 24 puanla ligde 3’üncü sırada yer alan Uşakspor, bir üst lige yükselmek ve içinde bulunduğu maddi sorunlara çözüm üretmek için destek bekliyor.

Uşak Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Muhammet Gür, Uşakspor’a otobüs tahsis etti Uşak Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Muhammet Gür, Uşakspor’a otobüs tahsis etti

Sarıyer maçının ardından bir açıklama yapan Uşakspor Başkanı Hikmet Kahraman, zorlu Sarıyer maçını 1-1 beraberlikte bitirdiklerini belirtti.

Uzun süre önde götürdükleri maçtan 1-1 berabere kaldıklarını kaydeden Hikmet Kahraman, geçen yılki kadroyu bozmadan lige devam etme kararı verdiklerini kaydetti.

Takımın iyi bir noktada olduğunu dile getiren Hikmet Kahraman,  takımın şampiyonluğa oynadığını belirterek, “Şunu bilmemiz gerekiyor ki, zor bir gruptayız ve bunları düşünerek mücadele ediyoruz. Önümüzdeki süreçte daha iyi ve güçlü bir Uşakspor olacağına inanıyorum. Dünya genelinde normal olmayan bir süreçten geçiyoruz. Bu durum ülkemizi de etkiliyor. Özellikle spor camiaları ve futbol bundan etkilendi. Seyircisiz oynanan maçlarımız var. Seyircisiz maç oynamak çok kötü bir şey. Bugün Aşigolar bizim stadımızı doldursaydı, onların pozitif enerjisiyle bu maçı alırdık. Bu bütün takımlar için geçerli ama il takımları bu konuda bir adım daha önde. Her maçtan önce testler yaptırıyoruz. Sıkıştırılmış bir ligdeyiz ve zaman zaman Çarşamba ve haftasonu şeklinde maçlarımız oluyor. 8 gün içinde 3 maç yapıyoruz. Sıkıntılı ve sıkışık bir sezondayız ve pandemiden biz de nasibimizi aldık. Pandemi bizi etkiliyor ve bunun yanı sıra sakatlıklar oluyor” dedi.

Önümüzdeki dönemde, Uşakspor’u sıkıntılı günlerin beklediğini anlatan Hikmet Kahraman, “Ben şehrimizin sivil toplum kurumlarından, kuruluşlarından ve iş adamlarından takıma destek vermelerini istiyorum. Az sayıda da olsa takıma destek olan ve yardımlarını esirgemeyen kişiler var. Bu takımın huzurlu ve başarılı bir şekilde devam etmesi için muhakkak surette destek lazım. Bugün iyi bir noktadayız ve devamı için maddi kaynak şart. Bizim bir tane profesyonel takımımız var ve iyi bir yerdeyiz. Önemli bir ligde ve üst sıralardayız. Bir üst lige çıkma imkanımız hala var ve bunu iyi değerlendirmek lazım. Bize destek olan iş insanlarımıza teşekkür ediyorum, ama bu tek başına yetmiyor. Bu takım her ne kadar belediye bünyesinde olsa da biz bu işe Uşak ölçeğinde bakmalıyız” dedi.

Editör: TE Bilişim