Uşak Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Muhammet Gür, Uşakspor’a otobüs tahsis etti Uşak Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Muhammet Gür, Uşakspor’a otobüs tahsis etti

Uşakspor’un devriyle ilgili son dönemlerde sosyal medyada çıkan haberlerle ilgili yaptığımız araştırmaya göre, Uşakspor’un sadece 1 kişi tarafından devir alınmayacağı ve kamuoyunda ismi zikredilen Ural Aküzüm’ün yanı sıra; Uşaklı iş insanları Burak Öztan ve Serdar Sağıroğlu’nun 3’lü bir birliktelikle takımı devir alacakları öğrenildi.

Uşakspor’un satılması gibi bir durumun olmadığı ve sadece takımın profesyonel liglerde müsabaka haklarının devir edileceği öğrenilirken, takımla ilgili durumun henüz net olmadığı ve anlaşmanın tam anlamıyla yapılmasının ardından, kamuoyuna gerekli bilgilerin aktarılacağı ifade edildi.

Konuyla ilgili görüştüğümüz bir Uşakspor yöneticisi, “Takımın kime devredileceği ile ilgili net bir ifade kullanmamız şu an için doğru olmaz. Taraftarı üzecek her hangi bir durum olmayacak. Ayrıca Uşakspor için işletilen tesislerin gelirleri de Uşakspor A.Ş. bünyesindeki spor dallarına aktarılacak. Amacımız takımın en iyi yerlere gelmesi ve ilimizin temsilidir. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilişim