Uşak'ta 25 yıl boyunca yapımı süren Atapark, gelinlik giymiş gibi oldu Uşak'ta 25 yıl boyunca yapımı süren Atapark, gelinlik giymiş gibi oldu
Uşak'ta youtube üzerinden yayıncılık yapan İbrahim Ethem Karahan, Uşak Şehir isimli sosyal medya kanalı aracılığıyla yazdığı köşe yazısını eşine 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi olarak yazdı. Eşi Sevgi Karahan'a yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür eden Karahan, şu ifadeleri kullandı: "Bugün öğretmenler günü, eşim benden “Öğretmenler Günü” hediyesi bekler, ben de ne alayım diye düşünürken aklıma onun için bir köşe yazısı yayınlamak geldi. Köşe yazısında konu ne olacak diye hiç düşünmedim, 2 yıla yakın süredir hazırlayıp sunduğu “Gez Gör Yaşa” programını ve yakaladığı başarıyı anlatsam yeter zaten...Bu hafta sonu yayınladığımız Banaz Büyükoturak bölümü ile bugüne kadar toplam 20 bölüm çekti ve iki kanalda toplam 150 bine yakın izlenme aldı, bu da Uşak için çok güzel bir rakam.
Geçen ay Karabük Üniversitesi’ndeki Uluslararası Coğrafya Eğitimi Kongresi’nde “Coğrafya Eğitiminde Sosyal Medyanın Rolü ve Önemi; Uşak Örneği” konulu bir sunum yaptı.
Ülke genelinde de bu tarz gezi programı yapan ve yayınlayan başka akademisyen coğrafyacı yok, ondan dolayı coğrafya camiasından büyük ilgi gördü.Programlı ile alakalı coğrafyanın duayen hocalarından büyük övgüler aldı, Mayıs ayında Türk Coğrafya Kurumu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Ertek ve Uluslararası Coğrafya Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Barbaros Gönençgil Hocayı Uşak’a getirdi ve Uşak’ı gezdirdi.
“Arkamda devlet gibi kocam var” diyerek 20 bölümü çekti çekmesine de ufak sponsorluklar dışında bugüne kadar kurumsal bir destek olmadı maalesef eşime"...
Editör: TE Bilişim