Uşak Barosu avukatlarından İsmail Vural’ın oğlu Ali Lütfu Vural da, Uşak Barosu’nda yemin ederek, göreve başladı. Uşak Adliyesi’nde yapılan yemin törenine, Uşak Baro Başkanı Emin Gündüz de katıldı. Burada yemin eden Ali Lütfu Vural, göreve başlamanın heyecanını yaşadığını ifade etti.

Uşak Barosunda görev yapan Ali Lütfu Vural’a rozetini üzerinde emeği bulunan annesi Filiz Vural taktı. Ali Lütfu Vural’ın cüppesini de aynı büroda çalıştığı arkadaşı avukat Ali Kargın giydirdi. Burada kısa bir açıklama yapan Uşak Baro Başkanı Emin Gündüz, baroya yeni bir katılım olmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ve aileye yeni katılan Ali Lütfü Vural’ı tebrik ettiklerini ifade etti.

Avukat Emin Gündüz, “Uzun yıllar aynı baroda çalıştığımız ağabeyimiz İsmail Vural’ın oğlu Ali Lütfü Vural’ın aramıza katılmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Hukuk adına güzel işler yapması ve ilimize bir değer katması en büyük beklentimizdir. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum” dedi.

Seçim günü Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya ve Manisa'da hava nasıl olacak? Seçim günü Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya ve Manisa'da hava nasıl olacak?

Oğlunun da kendisi gibi avukat olmasından büyük memnuniyet duyan avukat İsmail Vural, “Oğlumun da avukatlık yapması, benim için ayrı bir sevinç ve gururdur. Hukuk fakültesini kazandığı günden itibaren hem bir baba, hem de bir avukat büyük bir sevinç yaşamıştım. Bugün sayın Baro Başkanımızın da katılımıyla Uşak Barosu’na dahil oldu. Bir baba ve avukat olarak çok sevinçliyim” dedi.

            Öte yandan yemin töreninin sonunda göreve yeni başlayan avukat Ali Lütfü Vural, Uşak Baro Başkanı avukat Emin Gündüz ve ailesiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilişim