Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi ve Uşak Deri Karma OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Karaca, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için bir mesaj verdi. İşçinin hakkının, alın teri kuramadan verilmesini öğütleyen bir anlayışa sahip olduklarını dile getiren Uğur Karaca, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V). öğütleri, bu konuda bizim için en temel rehberdir. Bizler işçimizin değerini ve kıymetini her zaman bilen ve onların yanında olan bir anlayıştan geliyoruz. Bu noktada, emeğin ne kadar değerli ve üretim sürecinin en önemli unsuru olduğunun bilincindeyiz” dedi.

İşçin haklarının sadece bir grup marjinal kesim tarafından savunulmasının doğru olmadığını dile getiren Uğur Karaca, “Yıllardır, ülkemizde öyle bir hava estirildi ki, sanki işçinin ve emekçinin hakkını sadece belli bir grup savunuyor ve diğerleri sömürüyor gibi bir algı oluşturulmak istendi. Toplumu 2’ye bölmeye yönelik ortaya atılan bu kötü algıya, ne kendimizi ne işçimizi teslim ettik. Bu noktada bizler işveren olarak sorumluluklarımızın bilinciyle hareket ederek, çalışanlarımıza her zaman kol kanat geren bir anlayışta olduk. Bundan sonraki dönemlerde de işçimizle el ele vererek çalışmaya ve ülkemiz için üretmeye devam edeceğiz. Bu bağlamda, tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyor ve aileleriyle mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmelerini temenni ediyorum” diye konuştu.

Uşak Belediyesi çalışanlarının zorlu sınavı: Sürülecek miyim, yoksa atılacak mıyım? Uşak Belediyesi çalışanlarının zorlu sınavı: Sürülecek miyim, yoksa atılacak mıyım?

Editör: TE Bilişim