Uşak Belediyesi, Ramazan ayı süresince maddi anlamda desteğe ihtiyacı olan vatandaşlara yemek dağıtıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman, “Belediye olarak mahalle iftarları vermek yerine, vatandaşa yerinde ve ihtiyaca göre yemek ulaştırmayı daha doğru bulduk ve bu doğrultuda çalışmalar yaptık. Bunun için bir ilke belirledik ve ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yönelik çalışma yapmaya başladık. Ekiplerimiz her akşam iftar saatinden önce evlerinde daha önce tespit yapılan ve ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yemek götürüyorlar” dedi.

Uşak Belediyesi, Ramazan ayı süresince maddi anlamda desteğe ihtiyacı olan vatandaşlara yemek dağıtıyor. Uşak Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı süresince paylaşma kültürünü yaymak için bir dizi çalışma başlattı. Buna göre kentteki ihtiyaç sahibi ailelere yönelik bir çalışma başlatıldı. Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman, ekipleri kentte ihtiyaç sahiplerine destek olduğunu ve bunun için çalışma yaptığını kaydetti. Kahraman, “Ramazan ayının bereketi paylaşmaktan gelir.

Biz de her Ramazan ayında olduğu gibi zilleri bereket için çalıyor, günlük yüzlerce ihtiyaç sahibi ve depremzede vatandaşımız için yemek dağıtımı gerçekleştirerek sıcak gülümsemelerine ortak oluyoruz” dedi.

Uşak'ta 80 TL'ye kıymalı pide, çorba, su, çay, hurma ve köz biber ile patlıcanlı iftar menüsü Uşak'ta 80 TL'ye kıymalı pide, çorba, su, çay, hurma ve köz biber ile patlıcanlı iftar menüsü

Mahalle iftarları vermediklerini belirten Kahraman, “Belediye olarak mahalle iftarları vermek yerine, vatandaşa yerinde ve ihtiyaca göre yemek ulaştırmayı daha doğru bulduk ve bu doğrultuda çalışmalar yaptık. Bunun için bir ilke belirledik ve ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yönelik çalışma yapmaya başladık. Ekiplerimiz her akşam iftar saatinden önce evlerinde daha önce tespit yapılan ve ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yemek götürüyorlar. Bunu yaparken gizlilik prensibine göre hareket ediyoruz. Yardımların ulaştığı ailelerin yüzleri fotoğraflanmıyor ve kimlikleri açıklanmıyor” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim