Uşak Belediyesi çalışanlarının zorlu sınavı: Sürülecek miyim, yoksa atılacak mıyım? Uşak Belediyesi çalışanlarının zorlu sınavı: Sürülecek miyim, yoksa atılacak mıyım?

Uşak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Ramazan ayı içinde ihtiyaç duyan vatandaşlara gıda yardımında bulunulacağını bildirdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Uşak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, “Manevi iklimin ayında tebessümlerimiz buluşuyor; dayanışma ruhu can buluyor. Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ulaştırılacak gıda kolileri için başvurular başladı. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız, e-devlet üzerinden çıkartılabilen SGK hizmet dökümü, nüfus kayıt örneği ve ikametgah adresi ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'müze gelerek başvurularını yapabilir” ifadesini kullandı. Öte yandan 65 yaş ve üzeri vatandaşların nüfus cüzdanı ile gelmelerinin yeterli olduğu belirtildi.

Uşak Belediye Başkanı Yardımcısı Hikmet Kahraman, her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Üzücü bir deprem felaketi yaşadık ve bu dönemde vatandaşımız büyük bir dayanışma örneği gösterdi. Uşak Belediyesi’nin tüm birimleri bu dönemdi büyük özveri ortaya koydular. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Deprem bölgesine yönelik desteklerimiz hala devam ediyor ve bu konudaki çalışmalarımız, bölgedeki yaralar sarılana kadar ve buradaki vatandaşlarımız tekrar normal hayata dönene kadar devam edecek. Bunun yanında yaklaşan mübarek Ramazan ayı öncesinde, ilimizdeki ihtiyaç sahipleri için de ayrı bir çalışma yapacağız. Yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için ekiplerimiz başvuruları kabul ediyorlar. Aynı zamanda 65 yaş üstü vatandaşlarımız direk başvuruları kabul edilecek. Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum. Deprem bölgesine yardımları ulaştıran ve Ramazan ayı boyunca da ilimiz nezdinde çalışma yapacak olan tüm ekiplerimize kolaylıklar diliyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim