Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu, deprem nedeniyle kente gelen deprem mağduru çocuklara yönelik “Çikolata Dükkanı” isimli oyunu sahneledi. Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde hissedilen depremin ardından kentteki KYK yurtlarında kalan aileler ve çocuklara yönelik bir tiyatro oyunu sahneledi.

Çikolata Dükkanı isimli çocuk oyunu, Uşak KYK Erkek Öğrenci Yurdu’nun konferans salonunda sahnelenirken, deprem mağduru çocuklara moral oldu. Oyunun ardından bir açıklama yapan Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu Yönetmeni Murat Çubukçu, bu tip etkinlikleri sürdüreceklerini ve bu sayede çocuklara moral vereceklerini ifade etti.

Öte yandan oyunu izleyen deprem mağdurları, “Burada küçük yaşta olan bir sürü çocuk var ve bunlar hala deprem psikolojisini üzerlerinden atamadılar. Bu nedenle bu tip etkinlikler önemli ve yararlı diye düşünüyoruz. Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu tatil Ulubey Macera Parkı kapılarını kapattı! Başkan Koçlu her hangi bir açıklama yapma gereği duymadı Bu tatil Ulubey Macera Parkı kapılarını kapattı! Başkan Koçlu her hangi bir açıklama yapma gereği duymadı

Uşak Belediyesi Şehit Tiyatrosu ekibi, izleyici çocuklara kek ve meyve suyu gibi ikramlarda da bulundu.

Editör: TE Bilişim