Uşak’ta 23 Nisan 2023 Pazar günü, kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiği bildirildi. Uşak Valiliği’nden yapılan açıklamada, Uşak, Afyonkarahisar ve Denizli’de gök gürültülü sağanak yağış  beklendiği bildirildi. Buna göre öğlen ve akşam saatlerinde yerel ve kuvvetli yağış beklendiği kaydedildi. Sağanak ve gök gürültülü yağış nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu yağışı beklentisi olduğu da kaydedildi. Vatandaşların söz konusu olumsuzluklara karşı dikkatli olması gerektiği bildirildi. Öte yandan yarın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bir dizi faaliyet yapılması planlanırken, yağışa göre etkinliklerin planlanabileceği bildirildi. 

UŞAK VALİLİĞİ: PROGRAM AKM'YE ALINDI

Ulu Önder Atatürk'ün çocuk sevgisi! Uşak'ta minik Salih'i ve diğer yetimleri yalnız bırakmamıştı Ulu Önder Atatürk'ün çocuk sevgisi! Uşak'ta minik Salih'i ve diğer yetimleri yalnız bırakmamıştı

Öte yandan Uşak Valiliği'nden yahılan son açıklamaya göre 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı, 15 Temmuz Şehitleri Meydanı'ndan, yağış nedeniyle Atatürk Kültür Merkezine alındı. Tören, yarın saat 11.00'da Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacak. 

Editör: TE Bilişim