Uşak’ın yeni keşfedilen cenneti için önemli bir talep! Milli Park ilan edilsin! Uşak’ın yeni keşfedilen cenneti için önemli bir talep! Milli Park ilan edilsin!

Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanları Koruma, Yardımlaşma ve Sosyal Dayanışma Derneği (YADER) Uşak İl Yönetimi, kendisi de daha önce yetiştirme yurdunda kalan Eşme Kaymakamı Murtaza Ersöz’ü ziyaret etti.
Kuruluş amaç ve hedefleri doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren ve ziyaretlerde bulunan YADER Uşak yönetimi, Eşme ilçe kaymakamı Murtaza Ersz'ü makamında ziyaret etti.  Yüksek öğrenimini tamamlamasının ardından 2010 yılından itibaren Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Hukuk Müşavirliğinde görev yapan Kaymakam Ersöz, 2015 yılında İçişleri Bakanlığınca açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Kahramanmaraş Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Çeşitli ilçelerde kaymakamlık görevini sürdüren Sayın Murtaza Ersöz Eşme ilçesindeki görevine de 2021 yılı eylül ayında başladı. 
YADER Uşak İl Başkanı Coşkun Çetin yaptığı açıklamada: "Devlet yurtlarında kalmış, kendini geliştirmiş ve mülki amirlik gibi önemli bir göreve yükselmiş olan kaymakamımız Sayın Murtaza Ersöz bizleri gururlandırdı. Derneğimizin faaliyetlerinden haberdar olduğunu, iletişimi sürdürdüğünü ifade eden ve Makamında YADER yönetimi olarak bizleri ağırlayan kaymakamımıza teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz." dedi.
Eşme Kaymakamı Murtaza Ersöz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, YADER Uşak Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim