Gelen gideni aratır endişesine rağmen Uşak Üniversitesi'nde şafak sayılıyor Gelen gideni aratır endişesine rağmen Uşak Üniversitesi'nde şafak sayılıyor
 
USAKPORT.COM// Eşme Belediyesi'nin 2017 yaz spor okullarını tamamlayan öğrencilere katılım belgeleri, Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin'in de katıldığı bir törenle verildi. Yeni eğitim yılı hakkında kısa bir açıklama yapan Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, "Okula sadece kendinizin gittiğini düşünmeyin; anne ve babalarınız emin olun sizlerden daha fazla öğrenciler. Onların gözü, kulağı ve gönlü hep sizlerle" dedi.
 
Eşme Belediyesi, bu yıl yaz spor okullarına katılımı daha geniş tuttu ve farklı branşlarda eğitimler verdi. Eşme Belediyesi, voleybol, basketbol, masa tenisi ve futbol dallarında öğrencilere eğitim verdi. Kurslara katılan 180 öğrenci, yaz tatilini boş geçirmedi ve ilgi duyduğu spor dalında kendisini geliştirme fırsatı buldu. Eşme Stadyumu ve kapalı spor salonundaki eğitimleri, antrenörler Seyit Kaya ve Murat Taşdemirci verdi.


 
Yaklaşık 3 ay süren kursları başarıyla bitiren öğrenciler katılım belgelerini, Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin'den aldılar. Törende kısa bir konuşma yapan Eşme Belediye Başkanı Çetin, sporu önemsediklerini ve ilçenin önümüzdeki dönemlerde tüm alanlarda başarılı olması için altyapıya ağırlık verdiklerini ifade etti.


 
"Atalarımızın çok güzel bir sözü var. Ağaç yaşken eğilir" diyen Hacı Mustafa Çetin, şöyle devam etti: "Bizler de belediye olarak, yeni yeni yeşermeye başlayan gençlerimizi sportif bazda kazanmak istedik. Ekip arkadaşlarımızla birlikte yaz dönemi için dört farklı dalda kurslar açtık. Gönlümüz daha fazla branşı, yarınlarımız olan öğrencilerimize öğretmek isterdi. Fakat şu anda fiziki yapımıza göre bir kurs programı oluşturduk. Çocuklarımız, yaz tatilini boşa geçirmediler ve profesyonel bir sporcunun edindiği bilgilerin neredeyse hepsini öğrendiler. Kurslarda yoğun emek veren antrenörlerimize ve velilerimize teşekkür ederim".


 
ANNE VE BABALARINIZ SİZLERDEN DAHA FAZLA ÖĞRENCİ

Yarın yeni bir eğitim ve öğretim yılının başlayacağını dile getiren Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, "Hayattan tat almak istiyorsak, her şeyi tadında bırakmamız gerek. Tatil hayatın bir parçası, fakat çalışmak ve üretmek daha büyük bir kısmı. Yarın hepiniz yeni bir eğitim yılı için ders başı yapacaksınız ve okuldaki kazanımlarınız sizin yetişkinlik çağındaki yol haritanız olacak. Okula sadece kendinizin gittiğini düşünmeyin; anne ve babalarınız emin olun sizlerden daha fazla öğrenciler. Onların gözü, kulağı ve gönlü hep sizlerle. Eşme Belediyesi olarak sizlerin huzurlu bir ve rahat bir şekilde okulunuza gitmeniz için gerekli çalışmaları yaptık. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize yeni eğitim yılının hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Öte yandan Başkan Çetin, kursu tamamlayan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
 



 
 
Editör: TE Bilişim