Uşak Tıp'ın Kurucu Dekanı: Buraya sadece dışkı tahlili yapacak değil, ders anlatacak adam da lazım Uşak Tıp'ın Kurucu Dekanı: Buraya sadece dışkı tahlili yapacak değil, ders anlatacak adam da lazım
Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir, vatandaşı bazı endişelere sevk eden ve zaman zaman gençlerin içine girip çıktığı belirtilen ve depreme dayanıksız olduğu için yıkılacak olan Nihat Dülgeroğlu Ortaokulu binası için, önümüzdeki günlerde gerekli ihalenin yapılacağını ve aynı alana yeni bir okul binası inşa edileceğini söyledi.
            Uşak Nihat Dülgeroğlu Ortaokulu binasıyla ilgili dün yaptığımız haberle ilgili bir açıklama yapan Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yıkım ve yapım işlerini yapması için gerekli ödeneğin İl Özel İdaresi kanalıyla ayrıldığını söyledi.
            Binanın yıkımının daha önce belediye tarafından yapılmak istendiğini ve bunun gerçekleşmediğini kaydeden Nuri Demir, “Sonrasında yıkım işini İl Özel İdaresi yapmak istemiş ve bunun için de bir ihale süreci başlatılmış. Arkadaşlarımız konuyla ilgilenmişler ve gerekli ödeneği de çıkartmışlar. İhalesi, kısa bir süre sonra yapılacak ve 2020’nin eylül ayına yeni bir okul binasını yetiştirmeye çalışacağız” dedi.
 
Editör: TE Bilişim