Uşak ve Bolu’da mülteci popülizmi; Ankara ve İstanbul’da ise mültecilere destek projeleri! Uşak ve Bolu’da mülteci popülizmi; Ankara ve İstanbul’da ise mültecilere destek projeleri!
Türkiye genelinde üniversite adayları, YSK'ye girdi ve tercihlerini yaptı. Uşak yine iyi bir performans ortaya koydu ve kentin parlayan yıldızı yine Uşak Fen Lisesi oldu. 100'ün üzerinde bu yıl mezun veren Uşak Fen Lisesi, ilk 20 bine toplam 51 öğrenci sokmayı başardı.
Uşak Fen Lisesi, ilk 100'e 11'inci sıradan 1 öğrenci sokarken, ilk bine 5, ilk 5 bine 17, ilk 10 bine 10 ve ilk 20 bine 18 öğrenci yerleştirdi. 
Uşak Fen Lisesi'nden bu yıl mezun olan diğer öğrencilerin de iyi bölümlere yerleşmeye hak kazandıkları ve bir çoğunun daha farklı idealleri olduğu için tercih yapmayacakları öğrenildi. Uşak Fen Lisesi'nin bu başarısı, devlet okullarının hala eğitimin parlayan yıldızı olduğunu ortaya koydu. 
Bir çok özel okulun ve etüt merkezinin Uşak Fen Lisesi'nde eğitim gören zeki öğrencileri, burs ve ücretsiz eğitim karşılığında transfer ederek, başarıyı kendilerine mal ettikleri ve bu yolla reklam yaptıkları da görülüyor. 

 
Editör: TE Bilişim