Uşak'ta İmam Hatiplilerin binasına dar gelirli öğrencilere eğitim veren ADD geçecek Uşak'ta İmam Hatiplilerin binasına dar gelirli öğrencilere eğitim veren ADD geçecek
Uşak Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından, hazırlanan 2018-2019 yıl sonu sergisi ve öğrenme şenliği programı, Vali Funda Kocabıyık ve İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin’in katılımıyla gerçekleşti. 
Sigorta pazarındaki ve halk oyunlarıyla başlayan programın açılış konuşmasını Uşak Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Osman Uzun gerçekleştirdi. Uzun, “Yetişkin eğitimine verilen önem her geçen gün artıyor. Çeşitli kursları düzenleyerek hem kursiyerlerimize bir konuda yetiştiriyoruz, hem de okuma yazma kurslarını oluşturuyoruz. Bu kapsamda 695 kursumuzu 2018 ve 2019 döneminde hayata geçirdik. Burada çok güzel ve verimli çalışmalar oldu. Ülkemizin 2023 vizyonu için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 
Uşak Valisi Funda Kocabıyık da, halk eğitimi merkezlerinin önemine değindi. Uşak Valisi Kocabıyık, “Güzel sanatlara karşı halkın ilgisini teşvik edici çalışmalar da yapan Halk Eğitim Merkezleri, güzel sanatlarda kabiliyetli görülenlerin geliştirilmelerine de katkı sağlamaktadır. Ayrıca Halk Eğitimi Merkezleri Açık Öğretim Okullarının hizmetlerinin sunulduğu ana merkezlerdir. Açık Öğretim Okulları sistemi, örgün eğitim çağı dışındaki kişilerin uzaktan eğitim modeli ile eğitimini tamamlayabilmeleri için geliştirilmiştir” diye konuştu. Vali Kocabıyık’ın konuşmasının ardından, moda tasarım, seramik, ebru, resim ve diğer alanlarda ortaya konan çalışmaların yer aldığı sergide bir dizi incelemeler yapıldı. 



GALATASARAYLI OĞLU İÇİN BU TABLOYU YAPTI
Öte yandan sergiye Galatasaraylı olan oğlu için yaptığı resimle katılan Gülsüm Acar'ın aslan tablosu görenlerin dikkatini çekti. Oğlunun Galatasaray tutkunu olduğunu belirten Acar, "Bunu oğlum adına yaptım ve ona ithaf ettim. Sergide yer aldı ve gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyorum" dedi. 
Editör: TE Bilişim