Uşak Belediyesi'nin yüzde 150 gibi fahiş zam yaptığı yerde, Banaz yüzde 50 zamla vatandaşı düşündü Uşak Belediyesi'nin yüzde 150 gibi fahiş zam yaptığı yerde, Banaz yüzde 50 zamla vatandaşı düşündü
Uşak Belediyesi’nin UTAŞ bünyesinde faaliyete geçirdiği Çayzade’nin 4’üncü şubesi, kısa bir süre önce revize edilen Milli Egemenlik Parkı’nda faaliyete başladı. 


Uşak Belediyesi ekipleri, ekonomik ömrünü tamamlayan Milli Egemenlik Parkı’nda bir dizi revizyon yaptı ve alanı kullanışlı hale getirdi. Yeşillendirme çalışmasının tamamlandığı, kitaplardan esinlenilerek imal edilen bankların konulduğu Milli Egemenlik Parkı’nın ışıklandırması ve yürüyüş yolu da bitirildi.



Parkın içinde yer alan ve daha önce Zabıta Müdürlüğü binası olarak kullanılan mekanda da tadilat yapılarak, kafeteryaya çevrildi ve Çayzade-4 olarak hizmet vermeye başladı. Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerinin ve hastaların alanı rahat kullanmaları için de bahçe duvarından bir geçit açıldı. 



Çayzade-4’ün Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerinin, hastaların ve hasta yakınlarının yoğun bir şekilde kullanacağını ifade eden Başkan Nurullah Cahan, “Halkımıza kaliteli mekanlar sunmaya devam ediyoruz ve bu kapsamda 4 yıl içinde marka değerini önemli bir seviyeye getirdiğimiz Çayzade’nin 4’üncü şubesini de açtık. Daha önce Zabıta Müdürlüğü binası olarak hizmet veren binamızı, yeniden düzenledik ve servis verecek hale getirdik. Diş Hekimliği Fakültesi ve Uşak Devlet Hastanemizin eski binasında hizmet gören hastalarımız için burayı elverişli hale getirdik ve binanın arka bölümünden, bir bölüm açarak, ulaşımı kolay hale getirdik. Özelikle öğrencilerimiz için ekstra bir üniversite kafeteryası da kendiliğinden oluştu. Burada uygun fiyata ve kaliteli ürünleri, sunmaya devam edeceğiz” dedi. Öte yandan Cahan, Çayzade'de enflasyonla mücadele programı kapsamında yüzde 10 indirimli fiyatların uygulandığını sözlerine ekledi. 




    
 
Editör: TE Bilişim