Uşak Belediyesi’nin sosyal tesislerindeki ucuz çay ve yemek dönemi bitti! İşte zamlı fiyatlar! Uşak Belediyesi’nin sosyal tesislerindeki ucuz çay ve yemek dönemi bitti! İşte zamlı fiyatlar!
 Sivas Defterdarı Duran Salihoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine veda ziyaretinde bulundu. 
Sivas’ta uzun yıllar görev yapan ve kararname ile Uşak Defterdarlığına atanan Defterdar Duran Salihoğlu, Defterdar Yardımcısı Müslüm Eser ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret ederek SESOB Başkanı Beşir Köksal ile görüştü.
Sivas’ta 8 yılı aşkın bir süredir hizmet etmeye gayret gösterdiğini ifade eden Defterdar Duran Salihoğlu, Sivas’ta görev yapmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.
Salihoğlu, “Sivas Defterdarı olarak uzun bir süre burada görev yaptım. Bu süre içerisinde hizmet etmeye gayret gösterdim. Şahsınızın ve teşkilatınızın yardımını gördüm. Hizmet sürem içerisinde küçükte olsa problemlerimiz olmuş olabilir. Her zaman çözümden ve birlikten yana olmaya gayret gösterdim. Hep birlikte Sivas’a hizmet etmeye gayret gösterdik. Sivas’ı çok sevdiğim için isteyerek uzun bir süre kaldım. Şahsınızda tüm oda başkanlarına, teşkilatınıza ve Sivas halkına teşkilatınıza teşekkür ediyorum“ dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Beşir Köksal ise Defterdar Duran Salihoğlu ve bağlı bulunduğu birimlerle uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi. Köksal, “Esnaf teşkilatı olarak defterdarımızın tayininin çıkmasından dolayı üzüntülü olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Defterdarımız görev süresince esnafımıza her zaman yardımcı olmaya çalışmıştır. Defterdarımıza yeni görev yerinde başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim