Kayaağıl 250 TL oldu, Hamamboğazı'nda 100 TL'den yola devam Kayaağıl 250 TL oldu, Hamamboğazı'nda 100 TL'den yola devam
Uşak Belediyesi, kentteki pazaryeri ihtiyacını karşılamak için mahallelere yeni pazaryeri inşa etmeye ve mevcut pazaryerlerinde iyileştirme çalışması yapmaya devam ediyor. 

Kısa bir süre önce Fatih Mahallesi’nde yeni bir pazaryerinin temelini atan Uşak Belediyesi ekipleri, yaklaşık 2 bin metrekarelik kapalı alışveriş alanının kaba inşaatını bitirdi. Şu anda bölgede yol ve çevre düzenlemesi yapan ekipler, pazaryerinin kullanımı için altyapı ve kanalizasyon çalışmalarını da sürdürüyor. 



2 yıl önce hizmete başlayan Kemalöz Mahallesi’ndeki kapalı pazaryeriyle aynı tasarıma sahip olacağı belirtilen Fatih Mahallesi pazaryerinin yaklaşık 2 ay içinde hizmet vermeye başlayacağı kaydedildi. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Fatih Mahallesi’ne ihtiyaca yanıt verecek bir pazaryeri kurduklarını ve gerektiğinde diğer bölgelere de benzeri şekilde yeni alışveriş mekanları inşa edeceklerini kaydetti. 



2 yıl önce Kemalöz Mahallesi pazaryerinin açıldığını kaydeden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, esnafı ve vatandaşı düşünerek hareket ettiklerini söyledi. 



Başkan Cahan, “Uşak Belediyesi olarak halkın ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Fatih Mahallemizde de belediye olarak bir dizi yatırım yaptık. Öncelikli olarak mahallemizin yollarını yeniledik, kaldırım ve sokak aydınlatmasını sağladık. Mahalle halkından sık sık duyduğumuz talebin başında pazaryeri geliyordu ve kısa bir süre önce pazaryerimizin temelini atmıştık. Şu anda kaba inşaat tamamen bitti ve yakın bir zamanda tuvalet, çay ocağı ve diğer temel ihtiyaçların karşılanacağı mekanları oluşturacağız. Ayrıa ekiplerimiz bölgede yol ve çevre düzenlemesi için faaliyetlerini sürdürüyorlar. 2 ay içinde Fatih Mahallesi yeni pazaryerine kavuşacak ve rahatlıkla alışverişini yapabilecek” dedi. 



Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki Cuma pazarının üstünün kapatılması için faaliyetlerin sürdüğünü sözlerine ekleyen Başkan Cahan, kent merkezindeki büyük Çarşamba pazarının da yenilenmesi için proje çalışmasının devam ettiğini kaydetti. 
 
Editör: TE Bilişim