Motorine indirim geliyor! Uşak, İzmir, Aydın ve Muğla'da mazotun litresi 41,80 seviyesine düşecek Motorine indirim geliyor! Uşak, İzmir, Aydın ve Muğla'da mazotun litresi 41,80 seviyesine düşecek
USAKPORT.COM// Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, Ekonomi Bakanlığına bağlı uzmanların kentteki üretim, yatırımlar ve diğer konuları içeren kapsamlı bir rapor hazırladıklarını belirterek, “Uşak ekonomisi hakkında kapsamlı bir rapor hazırlandı ve Ekonomi Bakanlığı öncülüğünde tüm ilgili bakanlıklara iletildi. Bu rapor sayesinde ilimizin talep ve beklentileri daha net ortaya kondu ve yerine getirilmesi yolunda önemli bir adım atıldı” dedi. 

EKONOMİ BAKANI ZEYBEKÇİ, UŞAK İÇİN TALİMAT VERDİ
Uşak TSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz Mart ayında kenti ziyaret eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’ye ilin sorunları ve talepleriyle ilgili kapsamlı bir sunum yaptı. Selim Kandemir, kentin tarafsız ve bilimsel bir gözle incelenmesini ve sorunların ortaya konmasını ve buna göre yol haritası çizilmesini talep etti. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi tarafından görevlendirilen 5 kişilik bir heyet,  kapsamlı bir rapor hazırladı. Söz konusu raporun Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ve Ekonomi Bakanlığına ulaştığını belirten Selim Kandemir, “Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekçi’ye sorunlarımızı anlattık ve kendisi bize destek noktasında gerekli ilgiyi göstereceğini ifade etti. Sorunlarımızla ilgili bir heyet görevlendirildi ve çalışmalara kısa sürede başladılar. Bugüne kadar yapılan kapsamlı çalışmalardan birine imza attılar ve Uşak’ın belki de yol haritasını çizdiler. Bu çalışmada en büyük desteği veren Sayın Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi’ye teşekkür ediyoruz” dedi. 

RAPOR İLGİLİ BAKANLIKLARA ULAŞTIRILACAK
Raporun Ekonomi Bakanlığı öncülüğünde tüm ilgili bakanlıklara ulaştırılacağını kaydeden Kandemir, “İl ekonomimizin gelişmesini destekleyecek olan bu rapor; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı ve Maliye Bakanlığına iletildi” diye konuştu. Kandemir, rapora ulaşmak isteyenlerin UTSO’ya başvurabileceklerini veya kurumun resmi internet sitesini ziyaret etmeleri gerektiğini sözlerine ekledi. 
 
Editör: TE Bilişim