Uşak'ta araç kiralama bedeli yüzde 100 arttı Uşak'ta araç kiralama bedeli yüzde 100 arttı
AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Uşak Havaalanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı arasında karşılıklı seferlerin 22 Ocak 2018’den itibaren başlayacağını söyledi. 
Dün kenti ziyaret eden Ulaştırma, Denizcilik ve Habercilik Bakanı Ahmet Arslan’ın uçuşlar konusunda gerekli sözü verdiğini belirten AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, “Uşaklı vatandaşlarımız uzun zamandan beri havaalanının yolcu uçuşlarına yeniden açılmasını istiyordu. Bu konuda gerekli adamları attık ve konuyu sayın Bakanımız Ahmet Arslan’a ilettik. Kendisi dünkü ziyaretinde ilimiz için önemli yatırımların sözünü verdi ve bize karşılıklı uçuşların 22 Ocak 2018’den itibaren başlayacağını müjdeledi. Kendisine ilimiz adına teşekkür ediyorum” dedi. 



    Uçuşların yeniden başlamasıyla İstanbul-Uşak arasında ulaşımın daha kolay sağlanacağını dile getiren Mehmet Altay, “Havayolu taşımacılığı AK Parti hükümeti döneminde, her bütçeye uygun hale geldi. Önceleri sadece varlıklı insanların tercih ettiği havayolu ile seyahat, artık her vatandaşa hitap ediyor. Bilet fiyatları neredeyse otobüs ile aynı düzeyde. İlimizin hava yolu açısından bir diğer avantajı da alanın kent merkezine yakınlığıdır. Üniversite öğrencilerimiz, sanayicimiz ve İstanbul üzerinde iş yapanlar için seferler büyük kolaylık sağlayacaktır. Uşak’a hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu. 
 
Editör: TE Bilişim