Uşak Deri Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı Akif Küplemez ve yönetim kurulu üyeleri, 30 Mart 2014 günü yapılan seçimlerde, Uşak Belediye Başkanı olan Nurullah Cahan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Uşak Deri Karma OSB hakkında bilgi veren Akif Küplemez, bölgenin temel sorunlarını çözmek ve istihdamı artırmak için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini ifade etti. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentteki esnafın ve sanayicinin sorunlarına çözüm için destek olacaklarını belirtti.


Uşak Belediyesi'nin yüzde 150 gibi fahiş zam yaptığı yerde, Banaz yüzde 50 zamla vatandaşı düşündü Uşak Belediyesi'nin yüzde 150 gibi fahiş zam yaptığı yerde, Banaz yüzde 50 zamla vatandaşı düşündü

UŞAK DERİ KARMA OSB YÖNETİMİ’NDEN CAHAN’A ZİYARET

Uşak Deri Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı Akif Küplemez ve yönetim kurulu üyeleri, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette kent ve bölgeyle ilgili çalışmalar konuşuldu. Uşak Deri Karma OSB’deki faaliyetler hakkında bilgi veren Akif Küplemez, “Bölgemizde 10 yeni işletme faaliyete başladı ve şu anda 231 tesiste üretim yapılıyor. Üretim yapan firmaların 147’si deri, 53’ü tekstil, 15’i geri dönüşüm ve 16’sı da diğer sektörlerden oluşuyor. Bölgemizde bir buçuk milyon metrekarelik genişleme sahası da oluşturulacak” dedi. Bölgenin katı atık sorunu olduğunu ve bunun belediye ile işbirliği yaparak çözümünden yana olduklarını kaydeden Akif Küplemez, “Bölgemizin sorunlarının çözümü noktasında belediyemizin desteği çok önemli. Bizler bu kentte istihdamı artırmak için çalışıyoruz. Ayrıca bir diğer görevimiz de Uşak’ın gelişmişlik düzeyini artırmasıdır. Bu bağlamda kentteki bütün kurumların aynı masanın etrafından kenetlenmesi gerekiyor. El birliği yaparsak sorunlarımızı çözmekle kalmaz, gelecek nesillere de daha güzel bir memleket bırakmış oluruz” diye konuştu.


CAHAN: BELEDİYE OLARAK ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Sanayicinin istihdama önemli katkılar sağladığını belirten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kentteki istihdama katkı sağlayan ve ülke ekonomisinin lokomotifi olan sanayi tesislerimize büyük önem veriyoruz. Şu anda Uşak Deri Karma OSB’de yaklaşık 5 bin vatandaşımız geçimini sağlıyor. Bu önemli bir rakam ve biz daha çok insanımızın iş sahibi olmasını istiyoruz. Bölgede istihdamın artması ve ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlanması ve için sorunların çözümü noktasında, üzerimize düşeni yapacağız. Sanayicimizin şu anda öncelikli isteği katı atıklarla ilgili sıkıntının giderilmesi. Belediye olarak katı atıkların sağlıklı bir şekilde bertarafı için destek vereceğiz” ifadesini kullandı. 

Editör: TE Bilişim