Kayaağıl 250 TL oldu, Hamamboğazı'nda 100 TL'den yola devam Kayaağıl 250 TL oldu, Hamamboğazı'nda 100 TL'den yola devam
Kısa bir süre önce, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu yedek üyeliğine seçilen Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, TOBB’un yönetim kurulu asil üye sayısının artmasıyla, asil üye olarak görev yapmaya hak kazandı.
25 Mayıs 2018 tarihli Resmi Gazetede TOBB Yönetim Kurulu üye sayısının 15’den 21’e çıktığı ilan edildi. Bu kararla, daha önce TOBB Yönetim Kurulu yedek üyeliğine seçilen UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir de, asil üye olarak görev yapmaya başlayacak.
127 yıllık tarihi bulunan UTSO’da, daha önceki dönemlerde görev alan başkanlar ve yöneticiler, konsey, komisyon ve sektör meclisi üyelikleri gibi çeşitli görevleriyle TOBB camiasında yer aldı. Geçtiğimiz Nisan ayında yapılan genel kurulla güven tazeleyen Uşak TSO Başkanı S. Selim Kandemir, TOBB Yönetim Kurulu’nda görev alan ilk Uşaklı oldu.
TOBB yönetimine girmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirten UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, “İş dünyamızın en büyük kurumu olan TOBB yönetiminde yer almak, benim için büyük bir gurur. 2016 yılı Temmuz ayında başlayan başkanlık sürecimizde, yönetim kurulu ve meclis üyesi arkadaşlarımla sadece Uşak Ticaret ve Sanayi Odası faaliyetlerine yön vermekle kalmadık ve TOBB komite ve konseylerinde çeşitli görevler aldık. TOBB’a bağlı organlar arasında da en üst düzeydeki yere gelmemizde tüm ekibimizin çalışmalarının katkısı bulunuyor. Bizler de ortaya konan bu emekleri boşa çıkarmayacağız ve ilimizi, Ankara'da en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ülke ekonomisine yönelik çalışmaları, dur durak bilmeden sürdüreceğiz. Bu göreve gelmem için şahsıma verdiği destek ve güvenden dolayı başta TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na, tüm TOBB delegelerine, beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve mesai kavramı gözetmeksiniz çalışan UTSO yönetim kurulu üyelerine ve ekibimize, üyelerimiz adına teşekkürü bir borç biliyorum. Yönetim kurulunda benimle birlikte görev alan diğer oda ve borsa başkanlarımıza da hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
Editör: TE Bilişim