2012'de inşa edilen ve Uşak Havalimanı'ndaki ve Eskişehir Havalimanı'ndaki uçuşları sekteye uğramasına neden olan Zafer Havalimanı'nın canlanması için Pegasus'un bölgeden sefer düzenleyeceği öğrenildi. Konuyla ilgili edinilen bilgiye göre Türkiye’nin önde gelen havayolu şirketlerinden Pegasus Hava Yolları, Zafer Havalimanı’na sefer düzenleyecek. Pegasus ilk seferini 25 Mayıs 2022 günü gerçekleştirecek.

Uşak Belediyesi'nin yüzde 150 gibi fahiş zam yaptığı yerde, Banaz yüzde 50 zamla vatandaşı düşündü Uşak Belediyesi'nin yüzde 150 gibi fahiş zam yaptığı yerde, Banaz yüzde 50 zamla vatandaşı düşündü

Pegasus Hava Yolları, 25 Mayıs 2022 tarihinde Zafer Havalimanı ile dört havalimanı arasında yapılacak seferlerle yolcu taşımaya başlayacak. Pegasus Hava Yolları, Zafer Havalimanı’ndan başlangıçta yurt dışında Düsseldorf, Brüksel, Köln şehirlerine ve yurt içinde ise İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na seferler düzenleyecek. Pegasus Hava Yolları’nın Zafer Havalimanı uçuşları için biletler flypgs.com, Pegasus Mobil Uygulaması ve yetkili satış acentelerinden satışa sunuldu.

Editör: TE Bilişim