AK PARTİLİ KADINLARDAN UGD’YE ZİYARET

AK Parti Kadın Kolları, Uşak Gazeteciler Derneği’ni (UGD) ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi İlknur Ertuğrul, “kadın kolları olarak basına her zaman önem verdiklerini, Tercman-ı Ahval Gazetesinin ilk yayın tarihi gibi önemli bir günü basın mensupları ile kutlamak için Uşak’taki basın mensuplarını ziyaret ettiklerini açıkladı.

Türkiye’de ilk çıkan özel gazete olan Tercman-ı Ahval’ın basım tarihi olan 22 Ekim 1860 tarihini unutmayan AK Parti Kadın Kolları üyeleri İlknur Ertuğrul başkanlığında Uşak gazeteciler Derneği’ni ziyaret ederek, gazeteciliğin başlangıç tarihi olan bu özel günü gazetecilerle birlikte kutladı.

“SİYASET VARSA BASIN KAÇINILMAZ BİR GERÇEKTİR”

UGD Ziyaretine, AK Parti Uşak Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul, yönetim kurulu üyeleri; Emel Sakallı, Ayşe Yapıcı Yinanç, Yasemin Demir ve Ebru Tokalaç katıldı.

Dernek binasında konukları karşılayan UGD Yönetim Kurulu başkanı Salih Kılınç, “Tercman-ı Ahval, Türk basın tarihinde çıkarılan ilk özel gazete olarak 22 Ekim 1860 tarihinde basılmıştır. Birçok gazetecinin bile bilmediği bu tarihi günü hatırlamanız ve gazeteci derneklerini ziyaret etmeniz gerçekten takdire şayan bir davranıştır. Bu nazik ziyaretiniz için başta Başkan Sayın İlknur Ertuğrul olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Zaten AK Parti’nin Uşak’ta başarılı olmasının temelinde siz kadınların emeği ve alın teri açıkça görülüyor. Toplumun her kesimi ile iletişim kurabilmeniz başarıyı da getiriyor” diyerek konuklarına teşekkür etti.

CHP'li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, AK Partili Nurullah Cahan zamanında açılan tesisin reklamını yaptı CHP'li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, AK Partili Nurullah Cahan zamanında açılan tesisin reklamını yaptı

AK Parti Uşak Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul da, çalışmalarında Uşak basınından çok destek gördüklerine değinerek şunları söyledi:

“Uşak basını tarafsız olarak tüm faaliyetlerimizi duyurmakta ve bizim çalışmalarımızı halkımıza iletmektedir. Bu anlamlı günde basın kuruluşlarını ziyaret ederek onların mutluluğunu paylaşmak istedik. İnşallah, bu etkinlik birlikte yapacağımız faaliyetlerin başlangıcı olacaktır. Siyaset varsa basın kaçınılmaz bir gerçek. Etkinliklerimizin kamuoyuna duyurulmasında basın bizler için çok önemli olmaktadır. AK Parti Uşak Kadın Kolları olarak, Uşak basının dikkatle takip ediyor, basınımızın dile getirdiği sorunları takip ediyor ve çözümü için gerekli girişimlerde bulunuyoruz
Editör: TE Bilişim