Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor! Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor!
Uşak’ta 31 Mart 2019 yerel seçim sonuçları yüzde 99 oranında netleşti ve AK Partili Mehmet Çakın, İYİ Parti adayı Muhammet Gür’e az bir fark atarak, ipi göğüsledi. 
Yerel seçimin ardından bir mesaj veren CHP Uşak Belediye Başkan adayı Asım Kalelioğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla, Uşak Milletvekili Özkan Yalım’a gönderme yaptı. 
İlk olarak, “İnsan hain ise adı Ali olsa Özkan olsa Halil olsa ne olur” paylaşımı yapan Asım Kalelioğlu, bunun akabinde, “Vekil olmak başka insan olarak ahlaklı olmak başka. Ali sen nasıl bir adamsın il başkanı oldun şeref nedir? Özür diliyorum arkadaşlar genel başkanımız iyi partiyi işaret etti bizim mücadele etmemize gerek yok” ifadelerini kullandı. 
Asım Kalelioğlu’nun paylaşımlarına teşkilat üyeleri yoğun bir şekilde yorum yaptılar ve milletvekili Yalım’a tepkilerini dile getirdiler. 







 
Editör: TE Bilişim