Uşak OSB’nin 3’üncü genişleme sahasındaki yapılaşma sürüyor Uşak OSB’nin 3’üncü genişleme sahasındaki yapılaşma sürüyor

Geçtiğimiz ay, Uşak'ın en işlek bölgesi Atapark'ta çıkan bıçaklı kavgada hayatını kaybeden Hasan Özkan'ın katil zanlısı olduğu gerçekesiyle tutuklanan Erdal O., mahkemenin ulaştığı yeni deliller ışığında, serbest bırakılırken, cinayete sebep olduğu öne sürülen C.G. hakkında da tutuklama kararı çıkarıldı. 
Uşak’ta geçtiğimiz Eylül ayında meydana gelen bıçaklı kavgada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve yaşam mücadelesini kaybeden Hasan Özkan’ın katil zanlısı olduğu öne sürülen Erdal O. olaydan bir kaç gün sonra tutuklanmıştı. Erdal O.'nun avukatı Bülent Çekinmez, olayla ilgili yeni delilleri mahkemeye sunduklarını ve müvekkilinin ölüme sebebiyet vermediğine dair Uşak 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nden karar çıktığını bildirdi. Mahkemeye sunulan yeni delillere göre Hasan Özkan'ın ölümüne sebebiyet vermekten C.G. ise tutuklanarak cezaevine kondu. 

ERDAL O.'NUN AİLESİ OLAYI ARAŞTIRDI
Edinilen bilgiye göre tutuklanan Erdal O.'nun ailesi olayla ilgili kendi çapında bir araştırma yaptı ve ulaştıkları bilgileri avukat Bülent Çekinmez'e sundu ve durum tekrar Cumhuriyet Savcılığına bildirildi. Bunun üzerine tekrar soruşturma başlatıldı ve genişletilen soruşturma kapsamında zanlı C.G.'nin yanında bulunan diğer 3 kişinin sorguda detayları anlattı ve bunun üzerine yargılama süreci tekrar başlatıldı. Ayrıca ilk tutuklanan Erdal O. ile C.G.'nin tip olarak bir birine benzemesi de zanlıların karışmasına neden oldu. Mahkeme, olaya karıştığı için serbest bırakılan Erdal O.'yu adli kontrol şartıyla serbest bıraktı. 
 

Editör: TE Bilişim