Uşak OSB’nin 3’üncü genişleme sahasındaki yapılaşma sürüyor Uşak OSB’nin 3’üncü genişleme sahasındaki yapılaşma sürüyor
Banaz Belediye Bakanı Zafer Arpacı, ilçede ekonomik ve sosyal hayatın gelişimi için belediye olarak gerekli çalışmaları yaptıklarını belirterek, bir süre önce tekrar faaliyete geçen Hamamboğazı termal tesislerinin ilçe için önemli bir avantaj olduğunu söyledi. 
Banaz’a doğalgazın geldiğini ve önümüzdeki yıl ilçenin tüm mahallelerinde hat çalışmalarının büyük oranda tamamlanacağını dile getiren Zafer Arpacı, “Göreve geldiğimizde ilçemizi daha yaşanabilir ve ekonomik anlamda gelişmiş bir bölge haline getirmeyi kendimize şiar edindik. Banaz’ın önümüzdeki 5 yıllık projeksiyonunu oluşturduk ve bu bağlamda bir çok çalışmayı hızlı bir şekilde hayata geçirdik. Bu dönemde ilçeye gençlik merkezi kuracağız ve şehir müzesi projesi hayata geçeceğiz” dedi. 
Hamamboğazı’na 200 yataklı otel projesiyle ilgili çalışmaların süreceğini kaydeden Zafer Arpacı, yeni belediye hizmet binası ve otogarı inşa edeceklerini belirterek, “Sebze hali, kapalı pazaryeri ve itfaiye binası gibi projelerimiz de var. Bunlarla ilgili projelendirme ve altyapı faaliyetlerimiz devam ediyor. İlerleyen günlerde, Banaz için çok güzel gelişmeler olacak” diye konuştu. 
 
Editör: TE Bilişim