Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu! Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu!
USAKPORT.COM /// Haziran 2015’ten itibaren Banaz’da başlayan doğalgaz altyapı çalışmaları tamamlandı ve bugün itibariyle ilçede bulunan 6 konutun doğalgaz kullanmaya başlayacağı öğrenildi. 
    Kısa bir süre önce ilçeyi ziyaret eden ve doğalgazın yakın bir zamanda kullanılmaya başlayacağı açıklayan AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, “Söz verdiğimiz gibi Banaz halkını doğalgazla buluşturmanın sevincini yaşıyoruz. Yakın bir zamanda Banaz’daki vatandaşlarımızın büyük bölümü doğalgazla ısınacak ve evinde tüp ve elektrikle ilgili tüm ihtiyaçlarının büyük bölümü, çevreci ve maliyeti düşük yakıt olan doğalgazla yapacak. Bugün itibariyle 6 konuta doğalgaz verileceğini öğrenmiş bulunuyoruz” dedi. 

    İlçede 3 doğalgaz dönüşüm şirketinin şu an için faaliyet gösterdiğini söyleyen Mehmet Altay, “Banaz halkının bir bölümü oturduğu konutun ısınma sistemini doğalgaza uyarlamaya başladılar. Gaz açımı şu anda bazı mahallerde yapılacak ve kısa bir süre sonra ilçenin tamamına yayılacak. Doğalgaz gibi bir imkan, Banaz’a olan ilgiyi artıracaktır ve ilçedeki yaşam bambaşka bir boyut kazanacaktır. Çevreye hiçbir zararı olmayan ve aile ekonomisine ciddi katkıda bulunan doğalgaz sisteminin Banaz halkımıza bir daha hayırlı olmasını diliyorum. Sistemin ilçemize kurulmasında emek veren tüm kurum ve kişilere teşekkürü bir borç biliyorum” diye konuştu. 

Altay, ilçede 9 bin konutun ve bin işyerinin doğalgaz dönüşümünün sağlanacağını ve bunun ekonomik anlamda belli bir canlanmayı da beraberinde getireceğini sözlerine ekledi. 
Editör: TE Bilişim