Uşak'ta sağanak yağış aniden bastırdı Uşak'ta sağanak yağış aniden bastırdı
 Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kısa bir süre içinde otogar battı çıktısı ve Dikilitaş köprülü kavşağının tamamlanacağını söyledi. “Hizmetlere karşı olan ve bize muhalefet eden bazı gruplar, bunların hayalden öteye gidemeyeceğini savundu” diyen Cahan, “Bugün hayallerin somut birer ürüne dönüştüğünü görmek ve tüm işlemler tamamlandığında halkımızın çektiği sıkıntıların son bulacağını bilmek bizim için en büyük ödüldür” ifadesini kullandı. Cahan, “Kent Park da bir hayalle başladı ve mutlaka sonu getirilecek” dedi

USAKPORT.COM// Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte 2 mahalleyi tek geçişle birleştirecek olan köprülü kavşak ve battı çıktı inşaatlarının devam ettiğini ve projenin ihale şartnamesinde belirtilen süreden önce tamamlanması için mesai yapıldığını söyledi. 



Kentin en önemli sorununun şu anda trafik olduğunu ve bu konuyu büyük oranda ağırlık verdiklerini kaydeden Cahan, “İçinde bulunduğumuz hizmet döneminde, trafikle ilgili aksayan konuları mutlaka çözüme kavuşturacağız. Bu bağlamda inşaatı devam eden Dikilitaş köprülü kavşağı ve otogar battı çıktı inşaatları devam ediyor. Göreve geldiğimizde bu projelerin mutlaka hayata geçmesi gerektiğini söyledik. Hizmetlere karşı olan ve bize muhalefet eden bazı gruplar, bunların hayalden öteye gidemeyeceğini savundu. Kuru kuruya eleştirenlerin atladığı tek nokta, her şeyin hayalle başlayacağıydı. Şimdi soyut düşüncelerin, somut birer ürüne dönüşmek üzere olduğunu görmek ve bunların tamamlandığında halkımızın çektiği sıkıntıların son bulacağını bilmek bizim için en büyük ödüldür” dedi.

 

KENT PARK DA BİR HAYALLE BAŞLADI VE MUTLAKA SONU GETİRİLECEK…

Görev süresi içinde kentin sembolü haline gelecek ve 100 yıl ömrü olan bir kalıcı eser bırakacağını söyleyen Nurullah Cahan, belediyeciliğin görünmeyen yönünde daha sıkı bir çalışma yapıldığını söyledi.




“Caddeleri, sokakları, mahalleleri, altyapıyı ve halkımızın soluk aldığı her noktayı iyileştirmek bizim asli görevimiz” diyen Başkan Cahan, şöyle devam etti: “Bu yapılan çalışmaların yanında, gözle görünmeyen, uzun soluklu projelendirme safhası bulunan ve bürokratik engelleri aşarak gerçekleştirebileceğiniz çalışmalar var. Belediyemiz için şu anda en çok üzerinde durduğumuz proje, ilimizin kimliği olacak nitelikteki bir meydandır. Yani 30 Mart 2014 seçimleri öncesinde verdiğimiz kent park sözüdür. Kent park da bir hayalle başladı ve gerekli adımlar atıldı. Şu ana kadar boşalan adliye ve meteoroloji binaları yıkıldı. Bu yıl içinde başlayan okul inşaatları tamamlandığında, okullarımızın büyük bölümü yıkılacak ve saha yapım aşamasına müsait hale gelecek”.  Kentsel Dönüşüm Projesinin de hızlı bir şekilde sürdüğünü ifade eden Cahan, "Dönüşüm sahasındaki çalışma yıl sonunda bitecek ve halkımıza verdiğimiz çay sözünü burada yerine getireceğiz" şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim