Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor! Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor!
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, 2018-2021 dönemi müşterek meslek komite toplantısı, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın katılımıyla yapıldı. 
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2018 ve 2021 dönemini ele alan, müşterek meslek komite toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim Kandemir, Meclis Başkanı İsmail Karaman, yönetim kurulu, komite ve meclis üyelerinin katılımıyla yapıldı. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın da konuk olduğu toplantının açılış konuşmasını UTSO Meclis Başkanı İsmail Karaman yaptı. Karaman, müşterek meslek komite toplantısının kentin sanayi, ticaret ve diğer ekonomik potansiyeline yön verdiğini söyledi. 



Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Selim Kandemir de, TOBB Yönetim Kurulu’yla, gerçekleştirilen faaliyetler ve 2018’de hayata geçirilen çalışmalarla ilgili konuştu. 2018-2021 döneminin kent ve ülke zenginleşmesinde öncü rol üstlenen, üretim, yatırım, istihdam ve ihracat başarılarıyla anılacağını kaydeden Kandemir, toplantının gelecek için verimli olduğunu ifade etti. UTSO Genel Sekreteri Caner Urhan da, meslek komitelerinin çalışmalarıyla ilgili bir faaliyet raporu sundu. 




    UŞAK BELEDİYE BAŞKANI CAHAN, KENTTEKİ YATIRIMLARLA İLGİLİ SUNUM YAPTI
    Toplantıya konuk olan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, son 4 yılda yapılan belediye hizmetleriyle ilgili bir sunum yaptı. Sunumunda kentsel dönüşüm ve kent park projeleri hakkında bilgi veren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentteki bir çok hizmeti belediyenin şirketi olan UTAŞ’ı güçlendirerek yaptıklarını söyledi. Cahan, “Göreve geldiğimizde işlerin yavaş yürüdüğünü gördük ve bunun önüne geçerek, hizmetlerin hayata geçmesi için UTAŞ’ı güçlendirdik. Biz geldiğimizde UTAŞ’ta toplam 30 kişi çalışıyordu ve bugün bu rakam diğer taşeronlarla birlikte 2 bini buluyor. Şirketimizin güçlenmesiyle kamudaki atıllık ortadan kalktı ve yapılması güç projeleri hayata geçirdik. İlimize 3 battı çıktıyı 1 yılda kazandırdık ve yollarımızı modern bir şekilde inşa ettik” dedi. 



Kent tarihindeki en büyük altyapı çalışmasını geçtiğimiz günlerde hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Cahan, “Otogar ve Ilıcaksubaşı arasında büyük bir kazı çalışması yaptık ve buradaki altyapıyı radikal bir kararla, köklü bir çözüme kavuşturduk. Buradaki çalışma için İller Bankası bize 2 yıl süre ve 10 milyon TL gibi bir bütçe olması gerektiğini bildirdi. Fakat UTAŞ aracılığıyla söz konusu çalışmayı 3 milyon gibi bir bütçeyle, 2 ayda yaptık. Altyapıdaki çalışmamızın sonunda, yoğun yağmurlardaki sel ve su taşkınlarının önüne geçtik” diye konuştu. Öte yandan programın sonunda Uşak ekonomisine destek olan isimlere plaket takdim edildi ve hatıra fotoğrafı çekildi. 
 
Editör: TE Bilişim